Гане, в момента правим две цветови схеми допълнително засега - една в синьо и една зелено, а по-нататък може да добавим и още, ама нали знаеш как се работи на прибежки и после на спокойствие до 3 ч през нощта , след като е свършило "препускането". Надявам се до утре да успеем, ако не - вдругиден.
Това със застъпването на pathway със същинския форум вече го оправих снощи, дай няколко пъти ctrl + F5 и ще се опресни. При мен се вижда добре, и аз съм с ИЕ 7.
Гане, за банерите няма начин - има договорни отношения с рекламодатели и не можем да им сменим нито размерите и нито позициите на този етап за да не се получат недоразумения. Както и да го мислим за тях - все ще са там (на първа страница, без скрол, което ще рече в горната част на страницата)... Всички сайтове, които се издържат от реклами, имат такива, а рекламата освен членския внос е единствения източник на финансиране на сдружението и покрива разходите по събития, дипляни, хостинг, домейн, собствен сървър, административни разходи и др.
pathway в долния край на форума се надявам да може да се постави, но ще трябва да питам биста.
Пишете всички забележки и предложения в тази тема, за да може да я следим, когато правим корекциите!!!
Има и други неща, които са в списъка за доизкусуряване, така че все още не може да се каже, че работата е нацяло свършена.