0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Регулон
« -: Март 08, 2007, 12:09:20 pm »
Здравейте,
Някой има ли лични впечатления от приемане на Ригулон. Изписаха ми го за около 5-6 месеца за да си коригирам цикъла и хормоните (които почти са си в норма). За мое огромно съжаление още от втория месец нещо не ми е добре.... Може и да си въобразявам, но ... вчера ходих на контролен и се оказа, че имам 4 задържани фоликула (това пък въобще не мога да го разбера!!!) освен че и двата месеца ми дойде на 22 ден - друг ефект не виждам. А и тези фоликули - не ми се беше случвало преди. Втория месец цикълът ми продължи 10 дена. След като прочетох и листовката съвсем се опулих - вписвам се в почти всички нежелани реакции.... При това положение какво да правя!!! Докторът ми предписа друго лекарство (което е почти със същата листовка) и ми каза аз да си реша!!! Та как да си реша като нищо не разбирам. Ако от лекарството направя втора киста, това какво ще ми помогне за евентуалното ми бъдещо забременяване, което всъщност си беше и целта на цялата поредица от изследвания с които се захванах.
Ще се радвам някой да сподели мнение, впечатление и опит..
« Последна редакция: Март 09, 2007, 08:59:37 am от Lali »
Re: Ригулон
« Отговор #1 -: Март 08, 2007, 12:34:49 pm »
   Аз съм пила Регулон година и нещо.Преди да пия него,обаче смених няколко други хапчета ,които изобщо не ми понасяха.Регулона ми действаше най-добре!Идваше ми точно на 28 ден и се чувствах супер.Само че,при всеки организъм е индивидуално.Не е задължително на теб да ти поманася.С лекаря трябва да намерите подходящите за теб хормони.
  И май е по-добре да отидаш при друг лекар.От прочетеното от теб, нещо не ми вдъхва доверие този твоя.Как така ти ще си решаваш?!   :balk_161:  Това е лудост!Той за  какво е?
*
Re: Ригулон
« Отговор #2 -: Март 08, 2007, 14:39:47 pm »
Пила съм регулон и се чуствах много добре.нямах никои от посочените от теб симптоми.И наистина сменяй лекаря - ТОЙ трябва да реши кое е добре за теб.
*
Re: Регулон
« Отговор #3 -: Март 09, 2007, 07:58:59 am »
наистина при всеки действа различно.при мен например има едно сериозно качване на килограми!иначе цикъла ми си стана редовен...е, поне за сега, пия го вече 3 месеца, ще видиме като го спра.иначе имах 2 големи фоликулярни кисти-32мм и 40 мм, които още след месец и половина бяха изчезнали.за всеки случай ще изпия общо 4 опаковки.
« Последна редакция: Март 09, 2007, 11:48:40 am от Lali »
« Отговор #4 -: Март 11, 2007, 18:31:57 pm »
И аз пих регулон близо една година, от начало цикъла ми не сприя, цял месец.Много бях се стресирала, но лекаря каза да продължа да го пия и след втория месец, всичко беше ОК :), и така цяла година. Докато го пиех ниямах никакви оплаквания... Трябва време на организма да свикне с хормоните :) Спрях го януари месец, но и до сега нямам цикъл....??? Някой имал ли е подобен проблем?

*
« Отговор #5 -: Март 11, 2007, 19:47:48 pm »
Два пъти съм пила регулон и ми идваше на четвъртия ден след като го спирах.
Консултирай се с лекаря си!
« Последна редакция: Март 12, 2007, 22:42:00 pm от annaaa »

« Отговор #6 -: Март 12, 2007, 13:14:48 pm »
Благодаря на всички ви за споделеното мнение. За сега решавам да спра лечението - не се чувствам нормално и това си е .... ще се насоча и към друг лекар, който да е по-убедителен в това което прави и съветва....
Успех на всички ви!