Здравейте,
от една година правим опити да забременея, но за сега не успешно
Миналата година ноември ми откриха хламиди. Кръвниат тест февруари показа, че сме се излекували.Лекувахме се с Азатрил, които започнахме точно на 01.12 и от тогава ми се получиха аномалий в цикъла,а до сега винаги ми е бил редовен. Последният ми цикъл/или този които мога да нарека така/беше на 23.12. Януари въобще не ми дойде и ходих на преглед. Имаше удебеление на лигавицата и лекарката ми каза, да очаквам в близките три дена да ми дойде. На 03.02-наистина ми прокърви, но много слабо и беше по-скоро кафеникаво неменструално кървене. Отидох пак на преглед със съмнение за бременност, въпреки,че си бях правила тест и той бе отрицателен. Нямаше бременност и ми изписаха лечение с дуфастон, които започнах да пия на 10.02. На 23.02- трябваше Дуфастона да предизвика обилна менструация, но уви не стига, че капе едва едва, а и продължава вече 15-ти ден. Толкова дълъг период не съм имала до сега!!!!
Възможно ли е това да е причинено от Хламидията? Или да отида да си изледвам хормоните? Помогнете ми