Чак сега видях темата и отговарям.
в Русе има добри специалисти.Един от тях е д-р Анил Саха.За него засега съм чувала само хубави неща,а и самат аз съм с чудесни впечатления 
И аз бях чувала хубави неща за него, но... след като ми предложи инсеминация с необработена и донесена от къщи сперма, повече не отидох при него!
Като акушер може и да е добър, но като репродуктивен специалист - знае доста повече от други АГ в Русе, признавам. Но, като започнах да се занимавам по-сериозно с проблема и се отказах от него. Прави фолукилометрия през корема - то ако се виждаше така добре, защо в специализираните клиники ползват вагинален видеозон? Да ми предлага инсе без обработка, а на въпроса - ами ако има хора пред кабинета като дойдем с чашката? - отговори - е ще минете първи, то нищо няма да им стане на сперматозоидите. А н всичкото отгоре, от спермограмата е ясно, че без да се обработи спермата няма как да стане - каква е ползата от такова инсе? То по-добре да си пробваме по старомодния начин

За отбелязване е и нещо друго - Саха изражда в частната клиника, не го пускат изобщо в държавното АГ. Защо ли?
Не бих му се доверила повече, но това си е моята гледна точка.
Бианка, как вървят нещата при теб? Надявам се всичко да е наред и двамата с бебчо да сте добре