0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Здравейте момичета,
реших да се присъединя към вас и имам един въпрос:
Закъснява ми вече 7 дни а тестовете са отрицателни.Преди 2дни направих и кръвен /и последная уринен/ и  той е отрицателен, по малко от 0,100mu/l
Ако не ми дойде до другата седмица отивам на лекар и се моля да не е нещо серизно
На някой случвало ли му се е подобно нещо?
Каква може да е причината?
Много съм притеснена  :(, така си мислех че наистина съм бременна..   
и се чудя възможно ли е при по-късна овулация, 5дни преди датата на М, да съм забременяла и теста да не може да го покаже :?
Абе тия тестове са много не точни! Закъснява ми - и какво мислиш два положителни и два отрицателни теста на две различни фирми!  А ходи разбери дали съм бременна!
Общо взето не вярвай на тестовете - иди на лекар - при някои жени нивото на ОНЗИ хормон е относително ниско в първите седмици на бременността! Най сигурно е да те видят на видеозон! Аз след вчера на тестове не вярвам - пълна глупост са! Само дето си скъсах нервите докато чаках да се появят тъпите чертички!
*
denitsa koleva, разбирам, че си разпалена, но момичето наистина задава сериозен въпрос. Кръвнят тест, който е направила, е достатъчно точен.
Dime, закъснялата менструация наистина може да се дължи на закъсняла овулация. Добре си си решила да идеш на лекар.
« Последна редакция: Март 09, 2007, 11:51:31 am от Lan »
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
denitsa koleva, разбирам, че си разпалена, но момичето наистина задава сериозен въпрос. Кръвнят тест, който е направила, е достатъчно точен.
Dime, закъснялата менструация наистина може да се дължи на закъсняла овулация. Добре си си решила да идеш на лекар.

БЛагодаря,
притесняваме това че със цялото си сърце искам бебче, но дали би могло да е нещо друго, дали примерно от евентуална киста, да не дава Господ, може да закъснява М.
Един единствен път ми закъсня, преди 6 месеца и тогава бях бременна, но за съжаление загубих бебчето :(
*
Dime, за съжаление е възможно и да е от киста. Имала съм и 14 дни закъснение от фоликулярна киста.
*
Dime, после се оказа, че и в цикли в които си ми идва като по часовник пак правя кисти и нямам овулация. Така че, ако правиш от дълго време опити, е добре да отидеш на преглед сега преди евентуална менструация, ако има киста лекарят да има едно наум от какво може да не става бебчето.
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Лан,мерси мила,
преди 2години имах фолик.кистички, но тогава беше друго с цикъла- продължи около 10дни и отгоре с кафеникаво зацапване без да спре.Тогава отидох на лекар и остановиха 2, които чрез прием на дуфастон изчезнаха.
но сега пък е обратното, не ми идва :(
мисля да изчакам още няколко дни и понеделник,вторник да отида на лекар.