0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

KATRINKA

Zdraveite na vsi4ki.
Ot skoro cheta tozi forum, no sega doide i moq red da vi popitam..
Nikoga ne sym imala problemi s cikyla.Vinagi e bil to4en kato po 4asovnik.Posledno qnuari si mi doide normalno na 15.Mina mi i na 4 fevruari mi doide otnovo.Po princip vinagi me boli korema..no tozi pyt ne i beshe poveche kafenikavo.E...dnes sme 10 mart i oshte ne mi e doshlo.Predi 2 sedmici imah harakternite za menstruaciqta bolki v qichnite, pridrujeni sus silno glavobolie, umora.Ochakvah da mi doide, no uvi.Ostana samo edna stranna bolka okolo pypa, bockashta, pridyrpvashta.Vchera napravih test i e otricatelen.Samo 4e..go napravih sledobqd i to sled kato se napih s voda, za da mi se prihodi do toaletnata.Sushto taka to4no predi da mi doide..nqmam bqlo te4enie, a sega si go imam dosta i e nqkak po-gysto.Kajete..kakvo moje da e?I dali tezi testove sa 99%, kakto pishe ili az sum sbyrkala kato ne sym go napravila sutrinta.
Blagodarq Vi predvaritelno!:)

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Март 10, 2007, 18:24:31 pm от Lali »
Re: Da vi popitam..
« Отговор #1 -: Март 10, 2007, 16:38:04 pm »
Имаш ли основания да смяташ, че си бременна? Опитвате ли за бебе?

Със сигурност мога да те посъветвам да отидеш възможно най-скоро на лекар за преглед, най-добре с ехограф. Ще може да те види и да ти каже в коя фаза на цикъла си и какво точно става. Тези болки и кафеникавото течение са тревожни.
*

Katrinka

« Отговор #2 -: Март 10, 2007, 16:44:13 pm »
Da...ima veroqtno da sym bremenna, no tova zakysneniq ot 10 dni mi se struva ve4e mnogo, a testa e otricatelen.Nz...pomagaite ;((

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Март 10, 2007, 18:23:11 pm от Lali »
*
« Отговор #3 -: Март 10, 2007, 17:42:01 pm »
Ами, мога да ти кажа при мен как беше, и то от малкия опит, който имам с моите нереализирани все пак до края бременности. При първата бременост тестът беше положителен при два дена закъснение на цикъла. Но при втората на шестия ден закъснение показваше липса на бременност. Направих го пак на деветия и отчете наличие на бременност. Направи го сутринта рано, когато урината е най-концентрирана. Или пък иди на лекар за друг вид тест. Дано да е положителен ти пожелавам!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Да ви попитам... /съмнение за бременност/
« Отговор #4 -: Март 10, 2007, 18:44:37 pm »
KATRINKA отиди на лекар да те видят.(сутринта с първата урина направи отново тест)
*

Katrinka

« Отговор #5 -: Март 12, 2007, 01:28:23 am »
OOff..za sujalenie mi doide, momicheta  :( :(
Drugiq mesec..pak! :( Stiskaite palci!!
*
« Отговор #6 -: Март 12, 2007, 08:35:16 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Dano drugiqt mesec da ni zaradvash s polojitelen test :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

Katrinka

« Отговор #7 -: Март 13, 2007, 01:05:17 am »
Dano..i az tova se nadqvam  :D :P
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #8 -: Март 13, 2007, 09:09:41 am »
Пиши на кирилица. Последно предупреждение. Следва триене.