Здравейте! Най-после и аз да се включа, въпреки че редовно ви преглеждам.
Още не мога да повярвам! На 8 ми март получих най-прекрасния подарък - две чертички. След 4 положителни теста, направени в последните два дни започнах да вярвам, че би могло да е истина.
След една болезнена загуба в късна бременност преди 3 години, мислех, че някой ми показва пръст, за да си взема урок, но тогава не знаех какъв път трябваше да измина, за да стигна до втори шанс.
В месеца, в който направихме изследвания, които не бяха обнадеждаващи, аз се "успокоих" и или по-точно си дадох сметка, че няма да стане от този месец до следващия, няма график за това, колкото и да го искам. Още търпение за мен!
И се случи точно в този момент напук на всичко.
След няколко дни ми предстои служебно пътуване със самолет. Зная, че е нежелателно след 3ти месец да се пътува със самолет. В рамките на 10 дни ще пътувам до 3 места. Мислите ли, че това ще се отрази лошо? да взема ли предпазни мерки? Много трудно бих могла да го отложа.
Освен това ходя на различни тренировки. Чела съм материали за спорта и бременността. Кои движения са нежелателни в ранната бременност? Упражнения за коремни мускули напр, извиване на гръбначния стълб?
Споделете, ако обичате. Чудото става!