0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Лина

Помощ, противозачатъчни!
« -: Март 10, 2007, 21:05:04 pm »
Здравейте момичета. Обадих се д-ката ми, тъй като ми предстои инвитро и ми казаха да почна един месец преди това противозачатъчни. Забравих да питам обаче на кой ден се почва. Бихте ли ми казали на кой ден започнахте вие? Ще правя във Варна.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
Re: Помощ, противозачатъчни!
« Отговор #1 -: Март 10, 2007, 21:21:37 pm »
В повечето случаи от първия ден на цикъла.
         Equally Destructive
*
« Отговор #2 -: Март 10, 2007, 22:15:59 pm »
Първият ден от цикъла.
*

Ani4ka78

• 220
  • Моята принцеса
« Отговор #3 -: Март 10, 2007, 22:34:38 pm »
В първия ден от цикъла.
*

Лина

« Отговор #4 -: Март 11, 2007, 11:44:46 am »
В такъв случай спирам ли ги на 21 ден, когато ще ми бият декапептила или продължавам догато свърши опаковката? мерси:)
« Отговор #5 -: Март 11, 2007, 11:52:10 am »
Аз ги почнах на трети ден от цикъла по същия повод. При мен бяха две хапчета дневно. Изпих два блистера за 21 дни.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #6 -: Март 11, 2007, 11:54:11 am »
С риск да прозвуча банално,ще ти кажа да питаш лекарката,която ти е изписала противозачатъчните.Предстои ти сериозна процедура, с която шега не бива и не трябва да се притесняваш да питаш лекаря си, ако нещо не ти е ясно -дори напротив,задължително питай!  :)Всички ние тук винаги ще ти дадем мнение,но то ще е от личен опит(просто да се ориентираш горе-долу :) ) - но все пак не сме лекари и за да си сигурна какво правиш по-добре се обади на лекаря/лекарката си! :)!Успех ти желая от все сърце! :)
« Последна редакция: Март 11, 2007, 13:53:13 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #7 -: Март 11, 2007, 19:06:59 pm »
В такъв случай спирам ли ги на 21 ден, когато ще ми бият декапептила или продължавам догато свърши опаковката? мерси:)

Аз бях на Марвелон (при мен пиенето не започна от първия ден на МЦ) и си довърших цялата опаковка, независимо от поставянето на Декапептила на 21-вия ден. Но като отидеш да ти поставят Декапептила най-добре питай лекарката.
*
« Отговор #8 -: Март 11, 2007, 19:30:32 pm »

За това мисля, че трябва да питаш лекаря си. Нямаш ли телефон в кабинета?
*
« Отговор #9 -: Март 23, 2007, 13:50:57 pm »
На мен също ми предстои инвитро но докторката не ми каза да пия противозачатъчни.Аз при Чернева във Варна. Днес ми е втори ден от цикъла и ми каза като ми свърши тогава да й се обадя.
« Отговор #10 -: Март 23, 2007, 14:54:18 pm »
При мен и двата пъти почва със прием на Regylon от вторият ден на МЦ.На 14-15 ден преглед и ако всичко е наред се бие Dipferelina.След 7 дни Estradiol.После се чака цикъла да започне и от вторият ден започва стимулацията...
*
« Отговор #11 -: Март 23, 2007, 17:14:37 pm »
При мен и двата пъти почва със прием на Regylon от вторият ден на МЦ.На 14-15 ден преглед и ако всичко е наред се бие Dipferelina.След 7 дни Estradiol.После се чака цикъла да започне и от вторият ден започва стимулацията...
Този път и аз съм така- започнах от 2 ден-защото тогава трябва да се пуснат изходните хормони и да се прецени-бяха ОК и започнах да пия Регулон. От 15-ти ден-диферелин всяка вечер, на 21 ден-Е2
*
« Отговор #12 -: Март 28, 2007, 00:04:05 am »
Да попитам и аз нещо без да пускам нова тема. Този месец бях на противозачатъчни заради киста. От два дни съм ги спряла. Та въпросът ми е кога трябва да ми дойде цикълът? Питах приятелка, която си ползва противозачатъчни, но наистина с такава цел и тя ми каза около 2-3 ден след спирането им. Е аз нямам никакви симптоми още.

*
« Отговор #13 -: Март 28, 2007, 13:11:46 pm »
Потвърждавам мнението.