Здравейте, момичета! Весело начало на новата седмица за всички!
kiti007, спокойно и безпроблемно чакане и много се пази, че времето навън подлъгва и прави поразии. Стискам ти палци за положителен тест!
mimi007, аз се позагубих последните 3 дни. Бях си в къщи с 37.3 - не е висока, но постоянна. Ходих и в АГ, казаха да не се притеснявам, че не е проблем, ако е толкова температурата. Казаха ми, че при нужда може да пия парацетамол, но не посмях, в листовките пише, че не се препоръчва за бременни. Свалих я с почивка, сън, чай, компреси...
Днес вече съм по-добре, много се пазя, че този вятър е кошмарен. Уж не го усещаш, а прави бели за 15 минути.
Иначе настроението ми е променливо - ту крайно оптимистично, ту крайно песимистично. Предполагам, че не е ненормално
До теста остават 5 дни САМО! В събота е. Не ми се иска да го правя дори. Не искам да знам какво ще покаже. Просто се моля да ме ми дойде М.
Добрата новина е, че май ми се размина ХС. Струва ми се, че 9 дни след трансфера вече едва ли ще ме сполети това чудо, наречено ХС, но да не избързавам, че нищо не се знае все пак.
Усмивки и повече хубави новини тази седмица. Аз днес научих за един положителен резултат на едно от момичетата тук, от екипа на д-р Чернева. Поздравявам я за радостта, която я е сполетяла, но няма да казвам коя е, нека тя сама се похвали, когато прецени.
Слънчев ден на всички!