0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #520 -: Април 18, 2007, 11:07:08 am »
Кити успешна пукнция и многооооо хубави яйчица след това  :eggsperm:  :crossfingers:  :goodluck:
*
« Отговор #521 -: Април 18, 2007, 11:15:39 am »
Кити, успех на пункцията и само добри вести от тук нататък!  :crossfingers:

На мен ми остават 10 дни чакане. Пак съм с подути сливици, но вече го приемам по-леко. Каквото е писано в края на краищата пък. Вчера бях много притеснена, но пък то и притеснението вреди много, така че по-леко го давам.

Въпреки студа и мрачното време навън, нека поне в душите ни е слънчево!  :sunshine:
« Отговор #522 -: Април 18, 2007, 14:32:05 pm »
Аз за съжаление нямах такъв. Днес правих тест и е отрицателен. :( Цял ден гледам компютъра и чак сега събрах сили и да го напиша.
Дано имате късмет момичета. 
Много мъчно ми стана.
Прегръщам те и ти желая късмет

На останалите късмет и  :bfp:
« Отговор #523 -: Април 20, 2007, 14:12:48 pm »
Благодаря Ви за подкрепата.. :thankyousign:.. Съпричастността Ви ми помогна да не изпадам в негативни състояния много повече от съчувствието на близки и приятели.
Вече мисля за следващия опит :P.
Благодара на този форум.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #524 -: Април 22, 2007, 09:08:14 am »
Бъди силна. :bighug: Ще успеете сигурна съм  :crossfingers: Уповавай се на любовта на човека до теб, тя ще ти помогне да се справиш по-лесно с неуспеха сега и ще ти вдъхне кураж за следващия път. yahoo_17
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #525 -: Април 22, 2007, 09:14:02 am »
Благодаря Ви за подкрепата.. :thankyousign:.. Съпричастността Ви ми помогна да не изпадам в негативни състояния много повече от съчувствието на близки и приятели.
Вече мисля за следващия опит :P.
Благодара на този форум.
:bighug:
« Отговор #526 -: Април 23, 2007, 09:35:19 am »
Здравейте.Съжалявам за всички момичета които нямаха успех сега,знам че боли но остава надеждата за следващия път.Аз вече се включих в групата на чакащите 2 чертички :)Трети ден след трансфера.Стискам палци на всички които днес правят тест и само добри новини да се чуват.
*
« Отговор #527 -: Април 23, 2007, 09:48:01 am »
Стискам палци и аз и вземи да ми звъннеш и да се чуеме,че искам подробности. На всички, които чакат  :bfp1:желая успех.
*
« Отговор #528 -: Април 23, 2007, 09:51:18 am »
Ази как си мила? Колко ти остана до теста? Как се чувстваш? Стискам палци много.
*
« Отговор #529 -: Април 23, 2007, 10:53:56 am »
Здравейте, момичета! Весело начало на новата седмица за всички!

kiti007, спокойно и безпроблемно чакане и много се пази, че времето навън подлъгва и прави поразии. Стискам ти палци за положителен тест! :crossfingers: :crossfingers:

mimi007, аз се позагубих последните 3 дни. Бях си в къщи с 37.3 - не е висока, но постоянна. Ходих и в АГ, казаха да не се притеснявам, че не е проблем, ако е толкова температурата. Казаха ми, че при нужда може да пия парацетамол, но не посмях, в листовките пише, че не се препоръчва за бременни. Свалих я с почивка, сън, чай, компреси...
Днес вече съм по-добре, много се пазя, че този вятър е кошмарен. Уж не го усещаш, а прави бели за 15 минути.
Иначе настроението ми е променливо - ту крайно оптимистично, ту крайно песимистично. Предполагам, че не е ненормално :)
До теста остават 5 дни САМО! В събота е. Не ми се иска да го правя дори. Не искам да знам какво ще покаже. Просто се моля да ме ми дойде М.
Добрата новина е, че май ми се размина ХС. Струва ми се, че 9 дни след трансфера вече едва ли ще ме сполети това чудо, наречено ХС, но да не избързавам, че нищо не се знае все пак.

Усмивки и повече хубави новини тази седмица. Аз днес научих за един положителен резултат на едно от момичетата тук, от екипа на д-р Чернева. Поздравявам я за радостта, която я е сполетяла, но няма да казвам коя е, нека тя сама се похвали, когато прецени.

Слънчев ден на всички!  :sunshine:
*
« Отговор #530 -: Април 23, 2007, 11:20:29 am »
Ази, температурата я вдигаш от Урогестана. Поне така ми казаха на мен.Как ти е коремчето? пиеш ли вода?А това зо оптимизма и песимизма ми е много познато.Нещо да те боли? Аз си спомнях, че имах малко болки от време на време. Но нали се разбрахме, че всеки организъм е сам по себе си различен.много ти стискам палци.
*
« Отговор #531 -: Април 23, 2007, 12:20:52 pm »
Написах си всичко, ама нейде изчезна поста  :?

mimi007, пия много вода - по 2л на ден. Боли ме десния яйчник, но не му обръщам внимание, знам че е нормално да ме боли. в четвъртък малко ме позаболя корема където беше трансдюсера по време на трансфера и това много ме притесни, зашото чистих банята и след това беше болката, но полежах и ми мина.
Иначе днес ме боли лявата гърда, дано да е на хубаво! ;)
*
« Отговор #532 -: Април 23, 2007, 20:32:30 pm »

Иначе днес ме боли лявата гърда, дано да е на хубаво! ;)

Щом е лявата е на хубаво. :D При мен всичко ляво е надобре- ако се спъна на ляв крак, ако ми играе лявото око...

Ази, Мими, стискам палци, момичета :crossfingers: и чакам само хубави новини!  :bfp: yahoo_17 stork-boy
*
« Отговор #533 -: Април 24, 2007, 09:39:08 am »
Добро утро от мен!
Днес е най-най-тъжния ми ден. От вчера от 17ч имам кафеникаво зацапване, което тръгна едва забележимо и се засили. Още няма кръв, но адски се притеснявам, че може вече всичко да е ясно.  :(
Нама да спирам лекарствата до събота, нека си мине теста, освен ако не прокървя до тогава.
Вчера ми беше 28ми ден от цикъла и точно това съвпадение ме отчайва, че може просто да не е станало нищо.
Обаче да ви кажа, все още тая мааааалка надежда, че не всичко е свършило.
Стискайте ми палци повече от всякога!

Миси-Хриси, не бързай мила. Не спирай лекарствата, Щом не ти е дошло още, според мен има още надежда! Стискам палци за теб!  :crossfingers:
« Отговор #534 -: Април 24, 2007, 09:48:11 am »
Ази няма да се отчайваш. Обади се в клиниката , на мен лично ми бяха казали ако прокървя да увелича утрогестана на 3 х 3 , да пия но-шпа 3х1 и да лежа. Има много случаи , в които има кървене и след това положителен резултат . Стискам палци и чакам хубави новини :) И да се обадиш в клиниката задължително !
*
« Отговор #535 -: Април 24, 2007, 09:50:03 am »
Ази, ако е само кафеникаво и не се увеличава - не се притеснявай! При много момичета се случва - при мен лично беше еднократно тъмно-жълто зацапване на 10 ден от трансфера. ЧХГ-то ми вече се покачваше. Аз започнах с тестовете още от 8-ми ден обаче  :oops: - нетърпеливка  :oops:
Стискам ти палци много, много  :)
*
« Отговор #536 -: Април 24, 2007, 09:51:39 am »
Ази,моля те не се отчайвай -както сама казваш,щом е само зацапване все още,нищо не се знае...Стискам палци да спре и да ни зарадваш в събота,че за тая пролетна серия отрицателните резултати са предостатъчни :?
п.с. Дори и да прокървиш,пак не спирай лекарствата - докато не ти кажат лекарите нищо няма да спираш,чу ли?И никакво отчаяние,пак ти казвам!С теб сме! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #537 -: Април 24, 2007, 09:59:16 am »
Благодаря момичета!  :grouphug:
Добре че ви има! Сама не знам как бих се справила. Толкова надежда и сили ми давате с думите си!
Звънях в АГ. Казаха ми да вземам утрогестана през устата, за да не изтича и че днес трябва да намалее и спре зацапването. В късния следобед пак трабва да им се обадя да се отчета какво е положението. Но ми казаха, че каквато и да е причината за зацапването, просто трябва да чакам, нищо друго не мога да направя.
А болки май нямам. Аз така съм се вцепенила да се следя, че и най-малкото придърпване някъде ме стряска. Че вече не знам дали наистина има или няма болка. Ама май нямам.
Уф!...
*

НI

« Отговор #538 -: Април 24, 2007, 10:06:22 am »
Мила Ази,не допускай лоши мисли! Почивай си повече и ще успееш! :balk_125: Още нищо не е изгубено!Сестричката ми през целите 9 месеца имаше проблем с кървене и зацапване, но  с много почивка и търпение успя.Сега съм леля на 4-месечни пламенници :babyboy: :babyboy: Заедно чакаме добрата новина! :bfp:
« Отговор #539 -: Април 24, 2007, 10:07:33 am »
Ази за болка или дискомфорт нали знаеш но-шпа , въпреки че на мен ми бяха казали ако има зацапване или кървене  пак да пия но-шпа  3 х 1  на ден . Ако искаш като се обадиш следобед ги питай и за това. Много стиснати палци имаш мила :)