0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #260 -: Март 30, 2007, 12:39:56 pm »
Desyta,мерси за пожеланието :P!
А ето и моя отчет от сутринта - по 4-5 фоликула от двете страни - от 14 до 19 мм. След обед като ми излезнат и хормоните ще решат пункция за неделя или понеделник.
Мацки, имам питане - като чета тук и изпадам в недоумение - моята лигавица в сряда беше 10М , а днес е 12М, това добре ли е?
След обед ще пиша кога действаме...

Ангелинка , какво става с теб? Не си се появявала отдавна?
Мерка, стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: днес за пункцията и чакаме отчет!
Отлични резултаните, а лигавицата е супер!!!
Успех нататък!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #261 -: Март 30, 2007, 12:40:35 pm »
Avi мерси,дано наистина повлека крак! :lol:
Иначе лигавица 12мм е супер,браво на теб!
Моренка ти май вървиш като мен - осми ден вече на 2 х 50 Пурегон,лигавицата и тя ми беше като твоята на този ден..  :wink:
Още веднъж успех на всичкииииии...ще успеем,ще видите! :grouphug2:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #262 -: Март 30, 2007, 12:55:58 pm »
И аз се включвам със стиснатите палци. Силно се надявам Пролетта да ни донесе на всички тъй чаканите душици-мамини yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17. Успех момичета!  :bighug:
*
« Отговор #263 -: Март 30, 2007, 13:14:53 pm »
Момичета, болни сме. И двамата с мъжа ми. Аз питах, може да пия парацетамолови лекарства като фервекс и колдрекс. Пием и витамин С по 3 ампули от 500 на ден.
Надявам се, че за 10тината дни до пункцията ще се оправим. Днес ми е трети ден от стимулацията.

Искам да питам дали колдрекс и стрепсилс биха оказали лошо влияние на и без това лошата ни спермограма? Успях да го убедя да не пуши изобщо до пункцията, за да е по-читава спермата, ама сега с това... май клоним към една черта :(  :cry:

Яд ме е че цяла зима не сме боледували и точно сега ни се случи да се разболеем. По дяволите!... :blob10:
*
« Отговор #264 -: Март 30, 2007, 13:59:15 pm »
Момичета, болни сме. И двамата с мъжа ми. Аз питах, може да пия парацетамолови лекарства като фервекс и колдрекс. Пием и витамин С по 3 ампули от 500 на ден.
Надявам се, че за 10тината дни до пункцията ще се оправим. Днес ми е трети ден от стимулацията.

Искам да питам дали колдрекс и стрепсилс биха оказали лошо влияние на и без това лошата ни спермограма? Успях да го убедя да не пуши изобщо до пункцията, за да е по-читава спермата, ама сега с това... май клоним към една черта :(  :cry:

Яд ме е че цяла зима не сме боледували и точно сега ни се случи да се разболеем. По дяволите!... :blob10:

Ази, не бързай със заключенията :) Всичко ще е наред!
Моята стимулация беше по време на грипната вълна. Мъжът ми се разболя и пи доста лекарства. И аз като теб се притеснявах какво ще излезе от и без това лошата ни спермограма. Плувците обаче се представиха добре, когато му дойде времето.
Тогава изрично за всеки случай питах дали мога да пия фервекс (той ми действа най-добре при простуда) и ми казаха, че спокойно мога да го вземам по време на стимулацията. Аз не се разболях, но всеки ден пиех чай с по една голяма лъжица мед и сока от един лимон. Правих и на мъжа ми докато беше болен. Чая между другото продължавам да си го пия и до сега.

Успех на всички! yahoo_17
*
« Отговор #265 -: Март 30, 2007, 16:43:15 pm »
avi, направила си супер лигавица, та да им е удобно на ембриончетата после :balk_600: чакаме да се отчетеш и с хубави стойности на хормоните  :balk_119:
Ази, знам, че ти е притеснено миличка-хапвайте плодове, мед, пийте чайчета, фрешове, можеш да смучеш през 3 ч. хапченцата с локално действие за гърлото /аз смучех Трахизан/-важното е да се закрепите до няколко дена! Как вървят нещата с фоликулчетата при теб?
*

w e i m

« Отговор #266 -: Март 30, 2007, 17:01:05 pm »
Наи после и аз забременях.Правихме icsi март месец.11 дни от трансфера  hcg 402 ,progesteron 44.3  успехи на пролетнета серия и на всички след нея. :
*
« Отговор #267 -: Март 30, 2007, 17:08:36 pm »
w e i m  честито  :wink: лека бременност и здраво бебе (бебчета)  :goodluck: :cheerleader: preggo  :cloud9: :babyflips: :crossfingers: yahoo_17
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #268 -: Март 30, 2007, 17:26:34 pm »
weim, честито! Спокойна и лека бременност!!!

Ази, дръж фронта!!! Повече лимони и чайчета и ще се оправиш! Аз след едното инсе бях така и док разреши фервекс, а после и Аугментин - каза, че може да се пият от рода на пеницилините! Но ти ще се оправиш и без, тъй че сега пази леглото !!!

Стискам палци на всички в процедура и след трансфер!!!
Нашата пункция най-вероятно ще е в понеделник. После ще пиша!

« Последна редакция: Март 30, 2007, 17:28:52 pm от Avi »
*
« Отговор #269 -: Март 30, 2007, 17:32:03 pm »
Наи после и аз забременях.Правихме icsi март месец.11 дни от трансфера  hcg 402 ,progesteron 44.3  успехи на пролетнета серия и на всички след нея. :

ЧЕСТИТО, weim! Хайде така да й върви на цялата пролетна серия! Пу-пу!
*
« Отговор #270 -: Март 30, 2007, 19:14:59 pm »
weim, честито и от мен! Лека и незабравима бременност! :balk_7:

Desyta, първата фоликуметрия е утре. Но ще се отчета чак в понеделник, след втората, защото нямам компютър в къщи.

Благодаря за подкрепата, Desyta, Avi! Ще се боря, дано да е с щастлив край всичко!

Хубав уикенд на всички!
*
« Отговор #271 -: Март 30, 2007, 19:18:28 pm »
Наи после и аз забременях.Правихме icsi март месец.11 дни от трансфера  hcg 402 ,progesteron 44.3  успехи на пролетнета серия и на всички след нея. :

ЧЕСТИТО, weim! Хайде така да й върви на цялата пролетна серия! Пу-пу!
Честито!желая ти лека бременост и живот и здраве силно и здраво бебче! :D
*
« Отговор #272 -: Март 30, 2007, 20:06:56 pm »
Kiti007 пожелавам ти от сърце след около месец и малко да ми се похвалиш с  :bfp1:
*
« Отговор #273 -: Март 30, 2007, 20:09:08 pm »
<a href="http://[img]http://[url=http://[email][ftp=ftp://[sup][list]<br />[li][/li]<br />[li][/li]<br />[/list][/sup]][sup][list]<br />[li][/li]<br />[li][/li]<br />[/list][/sup][/ftp][/email]][email][ftp=ftp://[sup][list]<br />[li][/li]<br />[li][/li]<br />[/list][/sup]][sup][list]<br />[li][/li]<br />[li][/li]<br />[/list][/sup][/ftp][/email][/url][/img]" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://[img]http://[url=http://[email][ftp=ftp://[sup][list]<br />[li][/li]<br />[li][/li]<br />[/list][/sup]][sup][list]<br />[li][/li]<br />[li][/li]<br />[/list][/sup][/ftp][/email]][email][ftp=ftp://[sup][list]<br />[li][/li]<br />[li][/li]<br />[/list][/sup]][sup][list]<br />[li][/li]<br />[li][/li]<br />[/list][/sup][/ftp][/email][/url][/img]</a>[/font][/size]
[/pre]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #274 -: Март 31, 2007, 08:10:41 am »
w e i m ЧЕСТИТО!!!!!!!!Желая ти лека и безпроблемна бременност!!!!! :D
И да си повлечеш краката и да заразиш всички момичета! :D :D :D
« Отговор #275 -: Март 31, 2007, 18:18:42 pm »
mimi007 hiljdi blagodarnost :lol:nadjvam se mnogo da e taka.Utre pij posledno promilut nor i posle hajde da mi idva che da se po4va s taj stimulacij naj nakraj.shte izdyrja o6te malko :bighug:  ot men.
*
« Отговор #276 -: Март 31, 2007, 19:23:42 pm »
 W e i m, честито!!! Желая ти лека и спокойна бременност!
На всички момичета -  :crossfingers: :bfp: :cloud9: :babyflips:!
 :goodluck:

« Отговор #277 -: Март 31, 2007, 19:46:09 pm »
Weim честито, лека бременност! :bighug:
*

w e i m

« Отговор #278 -: Април 01, 2007, 00:00:54 am »
Благодаря ви милички за сърдечните пожелания .Влача краката и още как.Много късмет на всяко едно момиче борещо се да стане маика.Само положителни тестове на пролетната серия.Така като гледам мнооого бебета се очакват в клуба през 2007 ма година. Няма нищо по хубаво от това. Още веднъж благодаря от сърце за пожеланията и не преставаите да вярвате.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #279 -: Април 01, 2007, 04:55:22 am »

:flower: Честито W e i m!

Пожелавам ти леки  :cloud9: и после  :babyflips: като  :sunshine:!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)