Здравейте,
Бързам в новата седмична тема да се отчета
.
Мога да Ви се похваля, че вече лазим.Много сме смешни.Набира се като гъсеница и явно доста се забавлява от това. Дори в количката на разходка се пробваме да се въртим и залазим, та затова не можем да правим кой знае колко дълги разходки.
Искам да Ви питам на колко време миете играчките за игра на Вашите малчовци?Аз мия като побъркана всеки ден и вече направо останах без ръце.
В предходната събота и неделя за пръв път се разделихме за почти 2 дни с бебката.Оставих я за малко на леля й да я гледа и аз отидох на ски и разходки в планината в Банско.Изкарах си адски добре, но мисълта ми си беше все в нас и какво става. Стоенето в къщи с бебката обаче яко ми е атрофирало мускулатурата. Натоварването от ските и голяяяямата разходка такава мускулна треска ми докараха, че сега е малко сложно, но пък чистия въздух и приятните скоростни емоции ме заредиха с доста положителна енергия.
Явно разнообразието му е майката на щастието, че то аз както го подкарах със стоенето в къщи и разходките в НСА до нас направо излудявах вече. Сега с нетърпение очаквам да дойде началото на април и да гостуваме на майка ми, за да мога и там малко да отпусна и разнообразя, че след операцията нещо имам сериозен проблем с гърба, а и бебката с нейните килограми ми дойде до края.
И друго да Ви питам: Как успявате с домакинската работа докато бебетата са будни?Аз откакто Габи се научи да пролазва съм направо на нокти и карам на скоростни отсечки, но все не успявам и вече почвам да се изнервям от тва нещо.Тичам да мия шишета, купички, пера лигавници като луда, но за мене не остава никакво време и през деня карам на фотосинтеза.Добре, че не кърмя от тая гледна точка, че не виждам колко на нея би и било полезно да суче кърма, след като аз ям в момента супер нездравословно.
И я споделете как сте с косопада след раждането.При мен е направо водопад и из цялата къща мета топчета коса, да не говорим, че и малката ме скалпира щом докопа и реши да ми се радва.
Ми това е уж в кратце.Гледам да Ви чета доколкото успея, ама с писането нещо никъде ме няма.Времето просто кътна.
Послушах Ви за режима и сега поне по тая линия дойде малко повече спокойствие.
Като излизате навън водата за Ам в нормални ли термуси си носите или в термобоксове и в бебешките си шишета?