Много е интересно - нищо почти не разбира, казва само чао и боц и определено виждаш, че не му идва до мозъчето сигнал! И после изведнъж започва да прави неща, кой говорят, че спойката на жичките е станала1 Не е изведнъж, но сякаш с всеки ден се променя! Например това, което нарекох " вманиачено" по мене дете, е част от процеса! сякаш изведнъж осъзнава значение на макта или просто се ражда страха да не я загуби/ трябва да попорочета по въпраса!/ Ето, това което ме провокира да пиша, тази сутрин Матей иска да суче / още му дава сутрин/ и започна да ми дърпа нощницата и да наднича вътре / това му е за първи път/! Аз, обаче, чакам Лора да дойде да и сплитам косата и забавям топката. Лора идва и започвам да я сплитам! И Матей прави нещо, което не еправил до сега - започва да бута сестра си и да ме дърпа! Демек - бегай, това е моята мама и тя е само за мене! Изумях направо! Започва да разбира каго ще го слагам да спи и се сърди предварително, а не както преди чак след като го оставя в кревата -схванал е връзката между нещата! Ей такива разни!