Бременна съм. Напук на собственото си неверие в тази процедура, напук на завишените нк клетки, аз съм бременна. Все още не мога да го осъзная. Все още не мога да повярвам, че се случи на мен. Направих пет кръвни теста, все положителни. Първият на 11-ия ден от трансфера с резултат 37.75. Последният беше вчера - 19-и ден и с резултат 816.00. Вчера беше и първата ми среща с бебето, видяхме една мъничка, ама мнооого мъничка точица. Моята точица. Точицата, за която се борехме аз, моя съпруг, прекрасната ми майка и най-добрия за мен лекар - специалист в тази област д-р Стаменов.
Усещането е невероятно, незабравимо. Страховете са големи, повярвайте ми. Нямам миг покой, няма ден, няма нощ. Притеснението дали всичко е нормално, дали всичко ще завърши по най-добрия начин е огромно и несравнимо. Живот и здраве - ноември месец ще дам живот на моето първо дете. Моето сладко скорпионче! Това е съдба! Все още не е сигурно дали точицата ще остане самичка, или ще си има братче или сестричка. Надявам се в четвъртък док вече да каже със сигурност, защото е тежко нощите ти да се превръщат в ден.
Ще отворя свой дневник, където да описвам емоциите си, как стигнах дотук.
Но сега искам да кажа едно огромно благодаря на Д-р Стаменов и на прекрасния му екип. Да благодаря на вас, момичетата от Зачатие. Без вас и без този невероятен човек и лекар, едва ли сега щях да съм бременна, повярвайте ми. Без вашата помощ, кураж, и обич. Благодаря ви от цялото си сърце.
Желая на тези, които все още не са видяли своята точица, един ден да я видят, защото всички тук заслужават да бъдат майки. Искам да кажа още много неща, но ще ги напиша в дневника си.
Моля ви, стискайте палци на мен и на моята точица.
20 ДНИ, СЛЕД КАТО ВИДЯХ МОЯТА ТОЧИЦА, РАЗБРАХ, ЧЕ ТЕ СА ДВЕ!
Днес видях как тупкат двете им сърчица, и не мога да опиша колко съм щастлива и уплашена!
Ще пиша повече в моя дневник. Благодаря ви отново на всички за подкрепата!!!!
Пожелайте ми късмет, момичета! А на вас желая скоро всички да сбъднете мечтата си, така
както се сбъдна моята! Ще се моля за вас и вашите точици!
Целувки: Касси