0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пояснение.......
« -: Март 12, 2007, 20:58:49 pm »
Ако сте чели написаното от Мози, тя никаде не е писала, че се е възползвала втори път от здравната каса! Първия път при Стаменов да, но вторият не е. Това че проф. Карагьозов е казал, че е подходяща за влючване в програмата не означава че е включена. Самата тя е написала, че веднага е започнала със стимулациите и толкова. Поне аз не прочетох нещо по-различно. Колкото до това защо не сме писали по-рано аз лично съм обяснила за себе си, а и когато аз правих първия си опит, не съм сигурна, че изобщо този форум е съществувал, а честно да призная не знам от кога съществува, но сега преди няколко месеца, когато разбрах за форума се опитах да се включа, но бях меко казано изритана, наречена клакьорка и какво ли не, само защото бях написала, че съм доволна и благодарна на доц. Ватев и екипа му, и че смятам да остана негова пациентка. Сега се получава същото, е какво повече да кажа? Това, че подлагате самоличността ни на съмнение и едва ли не трябва да се обясняваме и доказваме кои сме е доста унизително, до сега не съм прочела тук пациентка на друг лекар да бъде нападана по този начин и така брутално гонена. Не характеризирам всички тук далеч съм от тази мисъл, но смятам, че всички виждат какво се получава, като краен резултат - заключена тема! Как да продължаваме да пишем и как точно и с каво да ви помогнем, когато вие не желаете.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Пояснение.......
« Отговор #1 -: Март 13, 2007, 05:09:14 am »
Константа, а стига вече ...
« Отговор #2 -: Март 13, 2007, 07:27:49 am »
Константа, наистина няма смисъл от тия защити.
« Отговор #3 -: Март 13, 2007, 07:30:46 am »
...
« Последна редакция: Март 13, 2007, 08:20:20 am от Lali »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Март 13, 2007, 08:20:47 am »
Морковче, моля да се запази мълчание и противопоставяне да няма.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #5 -: Март 13, 2007, 08:27:31 am »
Всички хора, които влизат тук, са равнопоставени, независимо чии пациенти са.
Всяка помощ, добронамерена, адекватна, се посреща с одобрение.
Никой от нас не желае противопоставяне на отделните лекари или центрове.
Всеки потребител с поведението си, с мненията си, намира своето място сред останалите във форума (като в живота, нищо по-различно).
Моля ви да се придържате към тематиката на форума и към основното му предназначение - да предоставя информация и да оказва помощ на хората с репродуктивни проблеми.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #6 -: Март 13, 2007, 18:44:01 pm »
OK :lol:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #7 -: Март 13, 2007, 23:46:35 pm »
Константа, четох и се чудих дали да пиша, но не издържах.
Тук момичетата се подкрепят и си помагат независимо дали са пациенти на д-р Стаменов, на д-р Владимиров, на клиниката в Янкетро или бог знае на кое друго място.
Всеки лекар, сбъднал мечтата на една жена да има дете ще бъде Бог в нейните очи.
Хайде стига пояснения, стига упреци!
Ако можеш да помогнеш на някой - направи го тихо, безмълвно и с желание! Ако не можеш - тръгни си тихо, безмълвно и пак с желание!
Хората, които сеят раздори - нямат място тук!
Ако имаш нужда от помощ или нещо друго - кажи си в прав текст. Не ставай адвокат на други!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю