0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Защо не мога да вляза в календара дава ми това съобщение-Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
« Последна редакция: Март 12, 2007, 22:24:35 pm от butterfly »
Re: Защо не мога да отворя календара?
« Отговор #1 -: Март 12, 2007, 22:23:33 pm »
Аз също не мога да го отворя. Предполагам е временен проблема.  :)

« Отговор #2 -: Март 12, 2007, 22:24:58 pm »
   И аз не мога!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Март 12, 2007, 22:30:03 pm »
Аз пък мога  :croc:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #4 -: Март 12, 2007, 22:39:00 pm »
Явно вече се е оправил, но доста време не можех да вляза. Сега всичко изглежда наред.  :)

« Отговор #5 -: Март 12, 2007, 22:49:54 pm »
Да и при мен сега се оправи.
*
« Отговор #6 -: Март 13, 2007, 10:07:49 am »
Вчера следобяд е имало проблем със сървъра (Уеб Контейнера по точно). Моля ако забележете че календара е спрял - с такова съобщение, или със собщение че връзката към базата от данни е затворена пишете на някой от модераторите на форума, за да ми се обадят и да го оправим.

Поздрави
*

essy

• **
  • 58
  • Когато човек забравя мечтите си, той умира !
« Отговор #7 -: Април 04, 2007, 14:48:15 pm »
Днес не мога да вляза в календара. Дава ми следното съобщение :
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later

*
« Отговор #8 -: Април 04, 2007, 15:44:33 pm »
Днес не мога да вляза в календара. Дава ми следното съобщение :
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later

Готово, пуснаха го.
Претоварил се е сървъра и са го спрели (Не знам защо не са се сетили да го пуснат след 10-15 минути, а чакат някой да им се обади).

Поздрави

ПС: Имам съмнения че много потребители едновременно поискват да видят графиката на някой и се претоварва сървъра. Ако става дума за 10-15 потребителя не е проблем, но според мен става дума за 100-ци а може би и повече които почти едновременно отварят нечия графика.
« Последна редакция: Април 04, 2007, 15:56:09 pm от beast »
*

Margi_

« Отговор #9 -: Април 04, 2007, 16:21:59 pm »
Някой може ли да ми каже какво става с тоя календар, че вече яко се ядосах :x? Постоянно ми изписва, че такова потребителско име като моето НЕ СЪЩЕСВУВА!!! АМА КАК ТАКА??? ВЕЧЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ СИ ПОЛЗВАМ КАЛЕНДАРА С ТОВА ПОТРЕБИТЕЛСО ИМЕ, А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ - НЯМА ТАКОВА!!??! :balk_149: МОЛЯ, АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ КАКВО СТАВА И КАК ДА ГО ОПРАВЯ, ЩЕ СЪМ МУ МНОГО ЗАДЪЛЖЕНА!!!
*
« Отговор #10 -: Април 04, 2007, 16:23:37 pm »
Някой може ли да ми каже какво става с тоя календар, че вече яко се ядосах :x? Постоянно ми изписва, че такова потребителско име като моето НЕ СЪЩЕСВУВА!!! АМА КАК ТАКА??? ВЕЧЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ СИ ПОЛЗВАМ КАЛЕНДАРА С ТОВА ПОТРЕБИТЕЛСО ИМЕ, А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ - НЯМА ТАКОВА!!??! :balk_149: МОЛЯ, АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ КАКВО СТАВА И КАК ДА ГО ОПРАВЯ, ЩЕ СЪМ МУ МНОГО ЗАДЪЛЖЕНА!!!
Какво ти е потребителското име? - simeon
Пак опитай - всчико си му е наред на този потребител.
« Последна редакция: Април 04, 2007, 16:27:16 pm от beast »
*

Margi_

« Отговор #11 -: Април 04, 2007, 16:29:18 pm »
Da. 8O
*
« Отговор #12 -: Април 04, 2007, 16:31:37 pm »
Da. 8O
Открих го по емейл адреса ти.
Проверих го - всичко му е наред. Кажи ако продължаваш да имаш проблеми с него?
Да не си си забравила паролата?
*

Margi_

« Отговор #13 -: Април 04, 2007, 16:59:18 pm »
Сега всичко си е наред. БЛАГОДАРЯ! ХИЛЯДИ ПЪТИ БЛАГОДАРЯ :balk_81: :balk_81:
Незнам какво му стана преди малко, но направо откачих. ИЗВИНЯВАМ СЕ :sorry:
мНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ИМА НЯКОЙ, КОЙТО ВЕДНАГА ДА НИ ПОМАГА! АЗ ДЕЙСТВИТЕЛНО ПОВЕЧЕ СЕ ЯДОСАХ, ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАХ БЕЗПОМОЩНА! Но сега благодарение на Вас всичко е ОК!!!
*
« Отговор #14 -: Април 04, 2007, 17:05:22 pm »
Сега всичко си е наред. БЛАГОДАРЯ! ХИЛЯДИ ПЪТИ БЛАГОДАРЯ :balk_81: :balk_81:
Незнам какво му стана преди малко, но направо откачих. ИЗВИНЯВАМ СЕ :sorry:
мНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ИМА НЯКОЙ, КОЙТО ВЕДНАГА ДА НИ ПОМАГА! АЗ ДЕЙСТВИТЕЛНО ПОВЕЧЕ СЕ ЯДОСАХ, ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАХ БЕЗПОМОЩНА! Но сега благодарение на Вас всичко е ОК!!!
Няма проблеми.
Отделно си късметлийка, че толкова скоро след постинга ти се оказах във форума ;-)

*

essy

• **
  • 58
« Отговор #15 -: Април 05, 2007, 11:22:32 am »
Готово, пуснаха го.
Претоварил се е сървъра и са го спрели (Не знам защо не са се сетили да го пуснат след 10-15 минути, а чакат някой да им се обади).

Поздрави

ПС: Имам съмнения че много потребители едновременно поискват да видят графиката на някой и се претоварва сървъра. Ако става дума за 10-15 потребителя не е проблем, но според мен става дума за 100-ци а може би и повече които почти едновременно отварят нечия графика.
Явно съм голяма късметлийка ;)
Днес от сутринта се опитвам да вляза в календара и той пак не ме харесва :)
Отново - 'Service Temporarily Unavailable...'

*
« Отговор #16 -: Април 05, 2007, 11:43:15 am »
От няколко дни сървъра се претоварва.
Ескалирал съм проблема и вчера и днес се занимават само с нас админите на хостинг компанията. Вчера оптимизирах част от календара да ползва около 60% по-малко заявки към базата, но днес проблемите продължават.
Според мен проблема не е в календара, както и не е в софтуера който нашия сайт ползва. И Форума, банер системата и CMS системата са последна версия, освен това размера на базата ни е много малък и имаме само 2 таблици с повечко записи - една с около 500 000 и една с около 700 000. Но това не е проблем за базата.
Днес админите изключват приложенията от сървъра едно по едно за около 30 мин и гледат дали проблемите продължават, така евентуално ще засекат приложението което претоварва сървъра.

Благодаря за проявеното търпение.

Поздрави
« Отговор #17 -: Април 05, 2007, 11:44:48 am »
Vchera opitvah da vlqza cql den i me dopusnaha chak sledobqd. 8O
*

essy

• **
  • 58
« Отговор #18 -: Април 05, 2007, 11:55:36 am »
Благодаря,
за експедитивния отговор :)
Ще чакам търпеливо и няма да Ви досаждам повече :)
Дано по-бързо да откриете причината за претоварването.
Усмихнат ден Ви желая :)

*
« Отговор #19 -: Август 20, 2007, 19:06:26 pm »
Ще ми каже ли някой,защо не мога да вляза с потребителското си име и парола в календара???Изписва ми,че някъде греша и че паролата и потребителското име във форума и в календара били различни!?Какво става,нищо не разбирам..... :(