0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Абе, подтиска или не утре сабахлен си мушни термометърчето пък то ще си покаже, ако наистина е имало ову ще е по-високичка от обикн., ако и еднокр. мерене да не е основание, поне е мъничко инфо за случая, щом напикания тест е положителен. :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Мила Евро,
извинявай за тъпия въпрос,но колко трябва да е горе-долу температурата или увеличението ,за да се смята, че съм имала ову?
*
Мила Анджи, опитах да напиша отговор, ама незнам защо не стана  8O
Та моята температура след спукване скача на 37.3-37.5. Но много зависи от човека, възможно е при теб да не достигне чак такива стойности.
Да ти кажа, случвало ми се е да забравя да я премеря много рано сутринта, ако ми се е спяло или пък съм изключила. Та ставам, правя си кафе и тогава я меря, което естествено не е препоръчително, защото тя се покачва с движенията  8).
Но освен всичко, би трябвало и да имаш лека болка долу в яйчника като се пука, поне при повечето хора е така.
Дано съм била полезна.
*

evro

• 5167
Мила Евро,
извинявай за тъпия въпрос,но колко трябва да е горе-долу температурата или увеличението ,за да се смята, че съм имала ову?
ооо душко, принципно тряя да има скок от 0,3-0,5 единици, ама ти като не си я мерила няма как да отчетеш скок, но примерно аз днес ей така за разкош си я мерих /само днес/ и ми беше 37,04, много е вероятно съм овулирала, въпреки че на 7-8 ден на прегледа след иксито не се виждаха фоликули. Така че ако утре сутринта си я мериш и ако е нещо към 37*, е вероятно да си овулирала, но това си е жива нагласистика. Пак ти казвам от 1 мушване нищо нне може да се тълкува със сигурност.
Но пък за себе си допускам че е възможно за съм овулирала.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Ох,дано и двете да сме овулирали!!!
Целувки!
Ехо момичета нали ,,скачай му на твоя ,,е образно казано и аз много обичам да му скокна на моя ,но четох някаде че ако се прави секс за бебе трябвало той да ми скокне :wink: т. е. класическата поза мъжът отгоре
*

evro

• 5167
vailet, аз отдавна спрях да се залъгвам и вманиачавам, ако всичко е наред, и при прекъснат полов акт ще стане, то не беше вирене на крака, не беше чудо. При явен проблем позата е няма значение, според мен.
« Последна редакция: Март 15, 2007, 14:23:34 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

*
Мила Хри,
благодаря ти много!Аз имах снощи лека болка в десния яйчник/само с 1 съм/.Дано е станало нещо!Но така като си мисля-толкова години се мъчим и не става,едва ли сега ще стане.Ама пуста надежда-умира последна!
*
Анджи,надежда наистина има винаги, но аз мисля, че когато имаш силно желание за нещо и вярваш в себе си, то все някога ще стане. Така че успокой се, мисли позитивно като мен и ще видиш че ще успееш. Ето аз вече 4 месеца опитвам и за сега не става бебето, но не се отчайвам и продължавам напред. :D
*
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ

много ме подтискаше психически меренето на БТ и го спрях.Затова скачам пак довечера пък дано Господ помогне за една малка мръвка! :babyflips:!
Миличка по въпроса за ову........коремните преси понякога помагат  :D
Иначе за БТ ....по принцип след ову се повишава с около 0,3-0,5 градуса.......при някои е скоковидно а при някои постъпенно.Но повишена БТ е ориентировачен метод.
В някои случеи има покачване на БТ и няма ову.
УСПЕХ МОМИЧЕТА!!!!! :D
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
а що не си поживееш по-спокойничко още 2 сем. то квото е имало да става си е станало. пък после като си дойдеш по-сериозно вече. може даже с регистрация направо да се заемеш 8)...(дано)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Мила Лили,
много си права и чудесно предложение си ми дала! :bighug: :bighug: :bighug: