0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета,
имам следния въпрос:
Сега ми е първи цикъл след прием на Диане 35.Цикъла  ми е 30 дни обикновено.Днес ми е 13 ден.От кой ден да започна да правя тестове за овулация?Колко часа или дни след положителен резултат се препоръчва бебеправене?Ако тестовете са само отрицателни значи ли ,че въобще не е настъпила овулация?
Мерси много!
*
Анджи можеш да започнеш да правиш от днес тестове.
Пристрастена към д-р Хаус!
*
мерси много,Бела!
*
И аз съм на мнението на Белла, че можеш да започнеш от днес. Когато започнах да правя ову тестове в началото си купувах по 10, защото незнаех кога ми е овуто, но сега вече знам и 2 ми вършат работа. Аз обаче правя и фоликулометрия и ти я препоръчвам и на теб. Ову тестът е положителен при две чертички както знаеш, понякога може да имаш по 2-3 дни положителни тестове, това е нормално. В началото обикновено тестовата черта е доста по-бледа от контролната, поне при мен е така, а е възможно и винаги да са ти малко по-бледи чертичките. След като видиш положителния резултат, овуто настъпва от 24 до 48 часа след това. Тестът е добре да го правиш следобед.
Така че поне 4 дни ще трябва кекс с мъжо  :D, за по-сигурно де
Цитат
таблица на цикъла:

Продължителност --------------------- Начален ден на тестването
----------------------------------------------------------------------------------
21 дни ----------------------------------------- ден 5
22 дни ----------------------------------------- ден 6
23 дни ----------------------------------------- ден 7
24 дни ----------------------------------------- ден 8
25 дни ----------------------------------------- ден 9
26 дни ----------------------------------------- ден 10
27 дни ----------------------------------------- ден 11
28 дни ----------------------------------------- ден 12
29 дни ----------------------------------------- ден 13
30 дни ----------------------------------------- ден 14
31 дни ----------------------------------------- ден 15
32 дни ----------------------------------------- ден 16
33 дни ----------------------------------------- ден 17
34 дни ----------------------------------------- ден 18
35 дни ----------------------------------------- ден 19
36 дни ----------------------------------------- ден 20
37 дни ----------------------------------------- ден 21
38 дни ----------------------------------------- ден 22
39 дни ----------------------------------------- ден 23
40 дни ----------------------------------------- ден 24

За повече инфо - тук:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=88.0
*
благодаря много Hri и Black_Rose!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а

имаш предвид секс, може би...щото от кекс има по-големи шансове дупе да направи... 8) :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Ох,Лили,
голяма си сладурка!То и без това напоследък дупето ми расте неконтролируемо бързо.Дано поне почне да расте от бебе!
*
Angy, аз ползвам Clear ovu test /американски/, който е комплект с 5 теста/лентички/ за О. + 1 тест за бременност. Мисля, че е добър...има подробно обяснение как се ползва и е приложена горепосочената табличка кога да се започне взависимост от цикъла. Проблемът е, че не навсякъде го има по аптеките, но ако го намериш мисля, че ще ти свърши работа. Струва около 8-9 лв, иначе в една аптека ми предложиха някакъв друг - само 1 лентичка за 2,80...
*
мерси много ДСД! :bighug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!

имаш предвид секс, може би...щото от кекс има по-големи шансове дупе да направи... 8) :D
тук съм те изпуснала, ама пак се смях :lol: :lol: :lol:

Angy_baby, успех тоя месец!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
мерси мила Евро!
Дай Боже!!! :00001754: :thankyousign:
*
Момичета,
моя цикъл като се разхожда от 23 до 27 дни според табличката от кой ден да започна да ги правя тестовете за да може атаката да на  :00001754: дай боже да има успех
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
vaviaпървия месец можеш да почнеш от 8 ден.За да разбереш ориентировачно кога ти е ову.(Например при мен средна продължителност на цикъла е 26 дена ,ову ми е винаги 13-14 ден.При всеки е индивидуално. :D)Успоредно с тестове можеш да мериш и БТ . :DУСПЕХ! :D
*

лили

• 2151

не мой така, няма да ме изпускаш :lol:. нали ти казвам - в епогея си съм 8)
анджи, дупе не ти трябва много (пречи бре, за кво ти е), ама корем ти пожелавам скоро :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!

не мой така, няма да ме изпускаш :lol:. нали ти казвам - в епогея си съм 8)
анджи, дупе не ти трябва много (пречи бре, за кво ти е), ама корем ти пожелавам скоро :D

Това ще да е от лечението и аз бях така :lol:
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

лили

• 2151
благодаря ти за успокоението :lol:
днес док ще каже тежката си дума 8)

анджи, сори за откровения спам 8)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Милички,
вчера теста ми за ову беше положителен.Веднага предприех действия по въпроса за бебо :biglove: :bed:  :P.Обаче,ако не ми се спука фоликула-как ще разбера,като тук в чужбина нямам възможност за фоликулометрия?Дали ако правя коремни преси ще се спука?
Лилинце,дупето ми расте,защото много си хапвам!Дано се спра и отслабна и после да се фръцкам:cul2:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Ми мериш ли си БТ, ако "Да", най-вероятно ще се покачи ако се е спукал, ама ти за всеки случай и тая нощ му скачай на твоя, пък после каквото Бог е рекъл.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Мила Евро,
много ме подтискаше психически меренето на БТ и го спрях.Затова скачам пак довечера пък дано Господ помогне за една малка мръвка! :babyflips:!