0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Радост

Помощ - резултат от БХС
« -: Март 13, 2007, 14:13:27 pm »
Здравейте момичета.Направих си БХС и днес по тел.докторът ми каза, че единият от показателите /ЧХГ/ е под нормата.Утре ще ходя за да коментираме, но имам чувството че ще припадна и няма да издържа до утре. Моля ако някой има представа какво означава това да ми каже.
*
Re: Помощ - резултат от БХС
« Отговор #1 -: Март 15, 2007, 10:07:51 am »
Нищо не означава - не се шашкай! Само твоя личен изчислен риск на базата на няколко различни показатели (не само на ЧХГ) има някякво значение, но не като диагностика, а само като оценка на риска!
Ти къде ще ходиш на консултация на този резултат?
При притеснения от обясненията на лекаря ти, можеш да се обърнеш към проф. Кременски, той отговаря и на интернет консултации http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=budeshtimaiki&Number=1946464423&page=0&view=collapsed&sb=5&part=all&vc=1, а приема и в Майчин Дом (14 етаж) за безплатни консултации.
Не се панирай излишно! Успех ти желая!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Помощ - резултат от БХС
« Отговор #2 -: Март 15, 2007, 10:26:39 am »
зависи колко е под нормата стойността.
моят ЧХГ също беше малко под нормата при изследването ми за БХС.
може да има плацентарен проблем, може да е нещо друго, а може да няма нищо.
лекарят ти ще прецени и ще коментира.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!