Байче, връщаш ме две години назад. Тогава и аз видях същите нули в резултата на моя мъж. Не вярвах, че е възможно, но е факт.
По-късно се оказа, че нещата са доста по-зле от очакваното, но с помощта на момичетата тук, се изправих на крака. Повече от всичко исках да съм с този човек и нищо не можеше да ме спре. Разбрах, че имам е реален шанс за собствено дете, макар и с много усилия.
Все още вървим по пътя към сбъдване на мечтата си. Нито за миг не съм си мислила да се откажа, защото той има проблем. В хода на изследванията и процедурите се оказа, че и при мен има разни "дреболии".
Много умно сте решили да се разходи до София. Обадете се да си запишете час за спермограма предварително тук:
http://www.ivf.bg/или тук:
www.invitro-bg.comЩе съчетаете консултацията с д-р Кацаров с едно надеждно изследване, на което може да се вярва.
По въпроса за бактериите те съветвам да пуснете новата спермограма с микробиология и морфология по Крюгер . Така ще отхвърлите или потвърдите наличие на инфекция и ще имате яснота за качеството на плувците.
Аз съм категорично против пиенето на антибиотик, без потвърждение от второ място. Изчакайте до другата седмица и тогава почнете лечение, ако е необходимо. Лекуват се винаги и двамата партньори, независимо, че при единия може да не се открие проблем.
Късмет.