0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Самотно и болно ми е..
« Отговор #20 -: Март 17, 2007, 12:15:55 pm »
Диди,мисля че той просто не е издържал на напрежението.Куриоз е,защото най-голямата емоционална и физическа тежест така или иначе е за теб,но е факт че мъжете са по-слаби емоционално в трудни моменти.По-лесно им е да се откажат,да се правят че няма проблем отколкото да се борят с него.Аз по-скоро приемам думите,че се мъчи с теб,като признание че няма твоята сила и не се справя с напрежението и има нужда да презареди батериите.Гадно е точно когато имаш нужда от него той да те разстройва още повече,но не мисля че това е окончателно.Мисля,че трябва да подадеш документите за инвитро,защото много малко жени ще бъдат одобрени и е на принципа кой превари,той свари.От НЗОК ще се забавят достатъчно с отговора и ще имате достатъчно време да си изясните отношенията.И съм повече от убедена,че когато е казвал "обичам те" не е лъгал.Знам колко много те боли /чувала съм подобни думи не веднъж и също като при вас в много важни моменти/ и от сърце ти желая това наистина да е временна криза.
*
« Отговор #21 -: Март 17, 2007, 12:20:08 pm »
Дидка, точно това щях да се допълня, но Джиджо ме е изпреварила. Подаването на документи за ин витро е началото на големия стрес покрай процедурата. На едни не им издържат балансите и казват думи, които не мислят точно така и се залита в крайности, други пък стават много по-болезнено докачливи. Аз не вярвам в такива мигновени обрати. За всичко е причина стресът и направи всичко възможно да го преодолеете заедно.
Имали сме същия момент по средата на стимулация - ни напред, ни назад. Много искам да поговорим. Не знам дали е удобно да ти се обадя.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #22 -: Март 17, 2007, 12:22:18 pm »
И ние имахме такъв момент по време на стимулация. Ни напред, ни назад.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #23 -: Март 17, 2007, 12:39:09 pm »
Аз просто не знам какво да напиша.
Не мога да повярвам.
Но аз знам, че си силна /както всички момичета тук/ и ще се справиш.
Прегръщам те  :bighug:
« Последна редакция: Март 17, 2007, 12:46:27 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #24 -: Март 17, 2007, 12:45:34 pm »
 :bighug:
Мъжете, както и ние, изпитват страх от неизвестното. Само, че това ги кара да говорят и вършат неподозирани и глупави неща, да обвиняват и нараняват най-любимите си хора. Това е сигурно им е защитна реакция, но фактът е че моментът е много труден и за двамата. Просто му трябва време, любовта не си отива ей така.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #25 -: Март 17, 2007, 12:58:51 pm »
Диденце :heartbeat:  :balk_21: Седя пред компютъра онемяла и не знам какво да кажа :balk_145: Знам, че никой от нас не може да успокои болката ти и да помогне. Можем само мълчаливо да те подкрепяме и да се надяваме, че нещата ще се оправят, че той ще осъзнае колко много те обича и ще се извини за болката, която ти причинява.
Диде, мила, от сърце се надявам да намериш щастието скоро :balk_21: :bighug:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #26 -: Март 17, 2007, 12:59:25 pm »
Не знам какво да кажа  :(

:bighug:

lb2f
« Отговор #27 -: Март 17, 2007, 13:08:30 pm »
Дидка, надявам се, че нещата ще се развият по най-добрия за теб начин. Прегръщам те!
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #28 -: Март 17, 2007, 13:19:32 pm »
Диде,миличка,разбирам те напълно.
И ние след почти 9 години,се разделихме,и след всичко,което преживяхме за да си имаме дечица.
Аз знаеш ли какво си казвам,:
Всяко зло е за добро!
Голяма истина е да знаеш.
Сега ти е тежко,поплачи си,но да знаеш че всичко минава.
Така е било писано,може пък да е по добре.
Лошото е че го обичаш,и не си очаквала такова нещо,но...
Всичко ще се оправи с времето,ще видиш!
Прегръщам те!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #29 -: Март 17, 2007, 15:19:35 pm »
наистина е тъжно,  :(, но намери начин да разбереш истината, дали това е края или просто въпрос на временна криза. успех и не унивай. :(
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #30 -: Март 17, 2007, 16:28:03 pm »
Съжалявам Диде :(,
но както са каzали хората - всяко zло zа добро.
Преди 3 години бях в съЩата ситуация. Мъжът, с когото бяхме 11 години zаедно, ми каzа, че не ме обичал вече и че съм искала да го "вържа" с дете. Божа работа било, че не се получавало по естествен път, явно не сме били един zа друг... Бях съсипана. Толкова много го обичах, че не можех да повярвам, че се случва наистина. Не виждах смисъл в ниЩо, нямах желание zа ниЩо. Болката беШе непоносима. Но след всички съмнения, че един ден Ще бъда Щастлива, сега имам любяЩ и мил съпруг, когото много обичам и прекрасна малка дъЩеричка, която допълва Щастието ни.
Когато губим неЩо, не zнаем какво печелим.
ПрегръЩам те и ти пожелавам по-скоро да превъzмогнеШ болката и обидата и да намериШ Щастието, отредено zа тебе!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #31 -: Март 17, 2007, 17:00:24 pm »
О, Диде, много мъчно ми стана ... надявам се да е временно, ти си прекрасна жена и заслужаваш всичката обич на света.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #32 -: Март 17, 2007, 18:15:49 pm »
Мога само да предполагам колко ти е трудно в момента! Най-малкото, което ти дължи мъжът ти, е един обстоен разговор!  Ще се справите със ситуацията! Прегръдки!
*
« Отговор #33 -: Март 17, 2007, 18:25:38 pm »
Мисля си, че всички двойки минават през такъв етап - на съмнение в чувствата, на отричане на любовта.Много от двойките го ПРЕМИНАВАТ.Струвами се, че и при вас ще е така.Диде,не вярвам, че мъжът ти не те обича вече.Дълбоко се съмнявам в това.Съгласна съм с повечето от момичетата, че в напрегнатата ситуация(преди подаване на документите) той не е издържал на напрежението.Говорете!Изяснете чувствата си!Имаш нашата подкрепа.Желая ти успех.
*
« Отговор #34 -: Март 17, 2007, 18:27:59 pm »
Съжалявам мила, за това което преживяваш. И аз се надявам, че това е временно и всичко ще си дойде на място, не се загърбват лесно толкова години. Много кураж и сили и дано получиш щастието което заслужаваш.  :bighug:
*
« Отговор #35 -: Март 17, 2007, 18:34:18 pm »
  Мила Диди, съжалявам за това което преживяваш в момента. Надявам се, че това не е края за вас. Дано намерите сили да преодолете тази ситуация и да продължите заедно.
*
« Отговор #36 -: Март 17, 2007, 18:36:50 pm »
Много мислих да се сетя дали съм чувала, или пък чела за случаи, при които жената оставя мъжа?! Ами, не съм чувала за такива случаи! Беглецът е все мъжът! Все нещо на него не му издържа! Ми то много лесно така! В жените май има повече почтеност!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #37 -: Март 17, 2007, 19:07:05 pm »
Диде, мъжете са много странни същества.

Да, и аз мисля това! Направо ме втрещи написаното, не мога да повярвам. Мисля, че е временна ситуация, но ти си знаеш най-добре положението. Направо побеснях, то бива, бива егоисти да са мъжете, ама такова чудо...нямам думи да опиша яда си.  :x Ти си толкова умна и красива жена, просто ще се пръсна от яд!  :x Изобщо не ни заслужават! Какво ли не правим, за да станем майки, а те.....абе, всеки има кризи, ама чак да си тръгне е безобразие?! Понякога и на мен ми е идвало да му събера багажа, ама пуста любов! Това надделява над всички останали разногласия. Според мен най-важен е компромиса в брака, ако го няма-няма и семейство!
Хм, как ме натъжи, пусти мъже, празноглавци!  :x Прегръщам те!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #38 -: Март 17, 2007, 19:27:39 pm »
Диде, опитвам се да си представя какво се случва в главицата ти... За краткия контакт "на живо", който сме имали бях впечатлена от невероятната женственост, която струи от теб. Само мога да предполагам каква емоционалност се крие зад нея. Понякога обаче тя пречи да се погледне на дадена ситуация отстрани и да се оценят правилно нечии думи. Не се хващай за думите, едва ли е вложил точно този смисъл, който ти си разчела - не може да се е измъчвал - може би точно в този момент, когато го е казал, нещо, което му тежи е замъглило за секунда хубавите страни на връзката ви или вероятно е изпитвал притеснение и се е чудел как да оправдае постъпката си или как да ти го каже. Това за "мъченето" му се е сторило най-уместно в момента или просто в притеснението си го е изръсил без да си дава сметка как ще го приемеш. Всички понякога казваме неща, които след това дори не помним и не си и представяме как дадена дума може да се вдълбае в съзнанието на човека отсреща. Затова, мила, не се хващай за думата, както и да се развият нещата. Пожелавам ти да се развият така, както ти искаш. Имаш и моята подкрепа. Прегръщам те.
*
« Отговор #39 -: Март 17, 2007, 19:47:34 pm »
Диана,
не знам какво да пиша, нямам и представа как се чувстваш. Знам, че каквото и да напиша няма да е адекватно  :(. Надявам се скоро да има развитие и то да е възможно най-доброто и за двама ви. Дано това да се окаже временно сътресение, което още повече ще укрепи любовта ви!
« Последна редакция: Март 17, 2007, 19:57:06 pm от Lan »