0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Самотно и болно ми е..
« Отговор #60 -: Март 21, 2007, 17:13:17 pm »
Такива моменти са част от пътя към щастието.
Щастието да си родител.

Да, определено бяхте прави.
Вчера говорихме малко, днес ще говорим повече.
Чувствам се по-спокойна, но някак несигурна.
Дано скоро това остане в миналото.
Още веднъж ви благодаря за подкрепата. Вие сте много специални за мен.
*
« Отговор #61 -: Март 21, 2007, 21:04:45 pm »
Ох, Дидончо, камък ми падна от сърцето като те прочетох, дано всичко премине и дори да не си спомняш за случката :)
Важното е че сте говорили, това е първата и най-важна стъпка, стискам палци :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #62 -: Март 21, 2007, 21:27:53 pm »
Дидке,слънчице......остави времето да реши нещата!Всяко зло за добро,само че понякога това по-късно го разбираме!Аз вярвам ,че ти ще бъдеш много много щастлива и ще сбъднеш мечтите си!Тази вашя раздяла.......може и да ви раздели ....всеки да си търгне по своя път и да намери щастието си ......,....но може и да направи вързката ви по-силна от всякога!!!!!От все сърце ти пожелавам ,да е второто! :D
*
« Отговор #63 -: Март 22, 2007, 00:05:12 am »
Диде, слънце!!! Само времето е в състояние да излекува раните! Бъди силна! Дано нещата при теб се оправят! Бъди егоист, помисли малко само за себе си! Дано се случи това, което ти искаш и желаеш най-силно! А ако пък не - знай, че всяко зло е за добро! Прегръщам те!  :bighug:

« Отговор #64 -: Март 22, 2007, 12:22:42 pm »
 Диана, тежко е това, през което преминаваш, но всичко има смисъл. Гледай позитивно на нещата, защото съм убедена, че ако това е бил моментен срив във връзката ви, преодоляването му може да се отрази предимно градивно на отношенията ви.
« Отговор #65 -: Март 22, 2007, 12:44:34 pm »
Тия мъже защо разбират колко е ценен човекът до тях, едва когато започват да го губят?
Диди, ще видиш, че ще се върне с подвита опашка ...
Свестни и хубави същества не се намират така лесно ... Дано твоят човек се окаже "умен" човек  :bighug:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #66 -: Март 22, 2007, 12:57:02 pm »
Диана, пожелавам ти след следващия разговор нещата да се променят коренно и всичко да се нареди по наччин , които ти искаш. успех мила и не се предавай, борете се заедно  ище победите. бъдете щастливи. :?
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #67 -: Март 22, 2007, 13:31:06 pm »
Диана, и аз ти пожелавам възможно най-доброто разрешение на ситуацията. И при това разрешение да има възможно повече щастливи хора.
Защото ако се съберете пак ще бъдат щастливи 3  души: ти, твоят мъж и бъдещето ви бебче.  :P
« Отговор #68 -: Март 22, 2007, 18:25:54 pm »
Ох диде, приплака ми се, като прочетох началото, едва устисках да продължа и да видя, че е започнал важният разговор!

Не искам да си представя какво ти е, милата!!
Важното е да говорите, много много да говорите сега. Такива кризи понякога разпалват огън, който всички мислят, че отдавна не съществува. Дано сега стане така. Само бъди егоист, бъди искрена през себе си и него и... знаеш ли, бъди най-хубава и се грижи за себе си! Точно в този период, когато ти е най-трудно, бъди най-красива, погрижи се за себе си, иди на спа, иди на масаж, иди на козметик, на фризьор, с приятелки излизай, слагай най-красивите си дрехи, най-хубавото си бельо. На мен това винаги ми е помагало, а кризи съм имала.

Искаш ли да се видим? Само кажи!!
« Последна редакция: Март 22, 2007, 18:29:11 pm от coookie »
« Отговор #69 -: Март 22, 2007, 19:58:19 pm »
Диде, ще се помоля и за вас тази вечер! Дано това е моментът, в който сте най-нещастни, преди да бъдете най-щастливите хора на земята!
« Отговор #70 -: Март 23, 2007, 19:10:25 pm »
Диде, и аз ти пожелавам този тежък момент да е нощта преди разсъмването, когато е най-тъмно... Уверена съм, че ще имаш и мъжа, и децата, и щастието, които заслужаваш скоро. Наистина! И на мен като на останалите ми звучи като временна капитулация пред бремето на безплодието. Че кой не би се изтощил до смърт от такава битка? Аз също от време на време изпадам в капитулационни настроения и започвам да мечтая за нови начала и си представям съвсем различен живот, в който проблемът "зачеване" просто не съществува. Проблемите в такива моменти пък ми се струват увеличени като с електронен микроскоп. Човешко е. Браво за първия диалог. Дано скоро има още положително развитие!
« Отговор #71 -: Март 25, 2007, 05:56:15 am »
Диана, много сажалиаBам за трудностите, които триабBа да се преодолеиат по патиа на така желаното бебе. BиарBам, це Bсицко сте се опраBи. Подобни трудности преодолиахме аз и сапругат ми преди близо 6 месеца.

[/url]
« Отговор #72 -: Март 25, 2007, 21:39:06 pm »
Диде, аз незнам какво повече да кажа, от това, което са казали момичетата, освен, ти сама трябва да избереш пътя, по който да тръгнеш - дали обратно с него (ако заслужава и ако има смисъл) или да продължиш напред! Дано за Него е било само някакъв стрес, моментен, за който вече съжалява и разбира какво ще загуби.... :bighug: :hug2:
*
« Отговор #73 -: Март 26, 2007, 12:44:01 pm »
Диде, като че ли всички връзки рано или късно минават през криза.И на нас ни се е случвало. Дано всичко да се оправи. :bighug:

« Отговор #74 -: Март 26, 2007, 19:36:50 pm »
Диде,
Сетих  се за едни скромни думички на Чарли Чаплин-че на най-важните житейски кръстопътища няма пътни знаци.В една двойка понякога има мълчание, неразбрани думи, страх и безпътица...
Разбирам те напълно/аз съм се събирала и разделяла с мъжа си неколкократно/ и ти съчувствам.
Зад крехката ти визия съм сигурна , че живее мъдър и борбен човек.Ти ще имаш дете, дано да е от подходящия мъж.
Прегръщам те силно!
Дани
« Отговор #75 -: Март 27, 2007, 18:43:11 pm »
 Дидка, ти не си сама - виж колко топлина има в постингите на моми4етата !
Болката ще мине, ти си смела и красива жена - външно и вътрешно.
ще надвием вси4ко, ще видиш.
 Оби4ам те  :bighug:
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #76 -: Март 28, 2007, 09:22:54 am »
Не искам да чета такива работи повече....искам си лъчезарната и щастлива Дидка :?
Радвам се че сте говорели...това може би е първата стъпка към нещо ново...нещо голямо и щастливо.
Прегръщам те силно и ти желая мечтите ти да се сбъднат.
Обичам те много.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
« Отговор #77 -: Март 28, 2007, 14:44:53 pm »
Аз отново ви благодаря за подкрепата. :D
Всичко върви добре за сега, дори подадохме документите.
Дай Боже любов и разбирателство, както се казва.
На моята възрат ми е някак трудно да си представя друг мъж до себе си, по-скоро изобщо не си го представям.
Желая на всички много щастие, любов и победа в борбата, която водим!
Обичам ви.
*
« Отговор #78 -: Март 28, 2007, 14:50:35 pm »
Диди, стискам ви палци много силно. Простете си и продължете напред. Някъде там ви чака едно прекрасно създание. Тичайте към него.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #79 -: Март 28, 2007, 14:58:32 pm »
браво Дидка,много се радвам ,че така се развиват нещата.
<br />