Мило Диде, ти си толкова добър човек ! Макар и само виртуално имам много хубави впечатления от теб !
Знаеш ,че аз също се разделих с приятеля ми преди около година /боже как лети времето
/. Въпреки, че раздялата беше по моя инициатива ми беше ужасно трудно и тежко след седем годишна връзка да реша дали искам да си дам шанс за друга връзка или да продължа тази агония ,която вече нямаше смисъл.Сега имам друга връзка и съм много по-щастлива от преди.
Видях ,че другите момичета са ти писали ,че се надяват да е временно.Щом го обичаш истински и аз се надявам да е така,но аз бих те посъветвала да си дадеш малко време,да помислиш хубаво дали това наистина е единственият мъж за теб на света ,дали щом така те оставя сама в този труден момент наистина си струва всичко ?
Човекът до мен не ме подкрепи ,когато най-много имах нужда от него ,затова реших да сложа край на връзката ни и не съжалявам нито за миг.Мисля ,че това е непростимо . Мисля също ,че не трябва да сме толкова добри и да ги съжаляваме толкова тия мъже,че били по-слаби ,че по-трудно приемали проблема и т.н. А нас някой пита ли ни какво ни е ? Защо трябва винаги да понясяме всичко- да се унижаваме,да плачем ,да се съсипваме от нерви ? Живота е толкова пъстър и много образен ,а ние понякога се вкопчваме в човека до нас все едно е единственото ни спасение.Когато някой не иска да те подкрепи ,не иска да участвате в един "общ филм" не може да го накараш насила - прав му път ! Може да звуча малко крайно,но твърдо вярвам ,че човек преди всичко има право на свободен избор.Няма да ти повтарям разни клишета как всяко зло е за добро и как като се затвори една врата се отваряла друга и т.н. ..наслушала съм се на всичко и аз.
Знай само ,че рано или късно всичко ще се нареди .
Диде ,я горе главата мила ! Сигурна съм ,че имаш добри приятели , на които да се опреш,любими неща ,които да правиш - не се затваряй в себе си ,излизай,развличай се с нещо - спорт,танци ,каквото и да е .
Сигурна съм ,че ще се справиш ! Силно се надявам нещата да се развият по най-добрия начин !
Ако искаш пиши ми на лични.