Другарки, педиатъра ни ме заплаши, че много изоставам в захранването Месо трябвало да яде отдавна /аз няма да давам още, пак ще се лъжем/ Захраних я на 5 м. и 7 дни. До сега са минали около 3 седмици. Ядем вече ябъкла, круша, синя слива, банан, картоф, оризова каша. От вдруги ден - морков, после май тиква /аз това не го ям/, после тиквичка. Какви други плодове да дам, а после и зеленчуци.
Нина, няма закъде да се бърза със захранването, карай го с темпото, което ти прецениш.
Аз месо въведох два месеца след началото на захранването, исках вече да го въведа, защото бяхме изкарали инфекция, имахме дълга терапия с АБ и Симона беше с нисък хемоглобин.
Но като гледам - вие доста неща сте въвели за три седмици, ние за три седмици има - няма 3-4неща ядяхме
предполагам ти изчакваш по-малко дни, аз в началото почнах с големи паузи м/у отделните храни.
Мисълта ми е, че просто няма за къде да бързаш. Тиквата спокойно можеш да я дадеш, тя се води неалергизираща храна по принцип. Аз банана не бих го дала толкова рано, но ако не е имало някаква реакция, нищо
Броколи, пащърнак, карфиол можеш да въведеш по нататък.