Проядохме вече освен картоф и тиквички, покрай тях и тиквата. След като започнахме най накрая да се храним нормално, се израдвах страхтно ... но изведнъж след три прекрасни супер ящни дни, Тони ми отказва всякакъв зеленчук, дори и плодозеленчука тиквата.
Какво правя сега, ами давам само АМ, но докога така. Друг път също ми се е случвало, но поне изяждаше на следващият ден по мъничко, не съм получавала такъв тотален отказ.Забелязвам и намален апетит и към АМ, сутрин едвам изяжда 130 мл., вечер даже 110 мл., как издържа до сутринта незнам. Кашите и плодовите пюрета грешка няма(без тиквата) ядем всичко щом е сладко.
Какъв грамаж от каша и зеленчук могат да заместят храненията. Ние до 160 гр.каша сме стигали, но за зеленчука максимума е веднъж 120 гр.
P.S. За съжаление интернет доставчика ми е супер смотан и винаги когато имам най спешна нужда от нет, ние естествено нямаме, затова сега пиша. Поради обявената ми зеленчукова стачка, ще се радвам на вашите съвети и мнения, евентуално и интернет за да ги прочета.