0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: опити за бебе и диета
« Отговор #100 -: Април 03, 2007, 08:44:18 am »
С диети трябва да се внимава. :DМоята позната от такива резки диети си беше объркала хормоните и обмяна на веществата......за няколко месеца беше й спрял и цикъла..........и трябваше доста време да се регулират нещата.Строга диета ,само под лекарски надзор! :D
« Отговор #101 -: Април 11, 2007, 10:43:04 am »
Лани, тези двете диети, които си пуснала, само по една седмица ли се спазват? Последоватено? И после задържането?
Помогни, моля те, защото вече не мога да се гледам в огледалото... :oops:
*
« Отговор #102 -: Април 11, 2007, 12:11:52 pm »
По две седмици всяка. Както съм писала по-горе за съжаление съм забравила точно как бяха третата диета и първите две задържания. Бяха със съвсем малка разлика от това третото, но имаха разлика. В едното не се ядяха бисквитите (сладките) в 10 и в 16 часа. Наистина не се сещам как беше другото  :(. Добре е след отслабването да се поддържа последното задържане като постоянен режим на хранене. Естествено не така строго. Да се спазват основните му принципи - да се яде на често по малко, необходимите белтъчини да не се пренебрегват (наблягам на тях, защото на мен те ми куцаха, особено яйцата). Да се ядат всеки ден плодове, зеленчуци. Да не се изключват цели групи храни и т.н.
Смятам, че и само с тези двете и последното задържане ще се отслабне. Все пак е най-добре с диетолог.
« Последна редакция: Април 11, 2007, 12:15:20 pm от Lan »
« Отговор #103 -: Април 11, 2007, 13:04:24 pm »
Лани, много ти благодаря!   :flower:
*
« Отговор #104 -: Април 11, 2007, 13:29:18 pm »
Лани,

ти по колко отслабваше на седмица? Аз днес съм отново 2 ден на първата диета...след голямото ядене по Великден.

Мисля си че спокойно може да се отслабне 5 кг за 2те седмици на първата диета...какво мислиш?

Малко ми е неудобничко че този месец ще правим и инсеминация...
*
« Отговор #105 -: Април 11, 2007, 14:27:00 pm »
Отслабва се между 3-4 кг. първите две седмици, като почти при всички хора е така, (при мъжете може и малко повечко). Обикновено следващите две седмици се свалят 2-3 кг. Като тук има големи разлики при хората. Аз свалих първите две седмици 3,6кг., вторите - 4кг и третите две седмици пак 4кг. При мен и при задържането свалях по малко (което не е хубаво). Едва при последното задържане свалих "едва" едно кило.
Не знам ,Nivear, добре е да се консултираш със специалист, особено с оглед на предстоящата процедура...
« Последна редакция: Април 11, 2007, 14:29:22 pm от Lan »
*
« Отговор #106 -: Април 11, 2007, 14:36:24 pm »
На мен много добре ми се отразява лунната диета.Миналото лято с нея свалих 5 килограма.Мисля сега пак да я започна че идва лято и дрехите сигурно са се свили като са стояли цяла зима в гардероба. :eating:
*
« Отговор #107 -: Април 11, 2007, 17:35:44 pm »
На мен много добре ми се отразява лунната диета.Миналото лято с нея свалих 5 килограма.Мисля сега пак да я започна че идва лято и дрехите сигурно са се свили като са стояли цяла зима в гардероба. :eating:

Каква е тази лунна диета?
*
« Отговор #108 -: Май 08, 2007, 10:36:14 am »
pimi,как я правиш лунната диета-само на вода ли или на всякакви течности?
*
« Отговор #109 -: Май 08, 2007, 12:02:23 pm »
pimi,как я правиш лунната диета-само на вода ли или на всякакви течности?

Пия всякакви видове течности а като много ми се хапва си позволявам кисело мляко с лимони.На една кофичка мляко изцеждаш един лимон и го хапваш на малки порции.Доказано е че тази комбинация топи мазнините в организма.Много е важно след като свърши интервала за гладуване да не се надрусаш като невидял а да се хапва по малко но по-често.
*
« Отговор #110 -: Май 08, 2007, 16:32:36 pm »
Благодаря ти,pimi, за ценната идейка с киселото мляко.Ще я пробвам. :wink:
*
« Отговор #111 -: Май 08, 2007, 18:17:14 pm »
Лан,

ти как си с кг-мите сега?  Мислиш ли че е добра идея д-р Байкова да направи диета за бременни, не за отслабване, а просто за ненапълняване, но пък приемане на всичко необходимо за бебчето..?

какво мислиш?
*
« Отговор #112 -: Май 08, 2007, 19:12:52 pm »
Мисля, че диетата на д-р Байкова за бременни е супер. За съжаление мен такъв вълчи апетит ме гони към някои храни, че въобще не мога да я спазвам. Това, съчетано с анемията, която ми се новопояви (поради факта, че почти не ям месо - гадеше ми се от него) доведе до качването на много килограми. Сега полагам огромни усилия да застопоря нещатата и се надявам да успея. И да не успея, не се плаша, като го родя малчо, ще затегна зверски колана. :)
Nivear, да нямаш да се хвалиш? В темата на бременните питаш за нива ЧХГ, тук за диети за бременни? Много се надявам да е така!
« Последна редакция: Май 08, 2007, 19:17:11 pm от Lan »