Здравейте момичета,
След дълго отсъствие ето ни и нас на хоризонта.
Честито на Мини!
Успешна операция на Мармотче!
Перденце не се безпокои от гризалки и чесалки и при нас е голямо пищене, хапене и разхвърляне на каквото успее да докопа.
Аз да се похваля, че кръстихме малката на 9.05. Всичко го организирах на бегом между ходенето на зъбар в Монтана и търсенето на нещо интересно по магазините.Хвърлихме и пъпчето в зъболекарски кабинет и да видим:).
Покрай кръщенето имах големи изпълнения с кръстницата, която вдигна 200 кръвно и ситуацията стана оле мале, но излязохме от положение като кръстник стана сина й, който Габи много харесва , а и момчето съвсем присърце прие ролята.
При нас обратно на всички други бебета растат кучешки зъби и на мене вече направо ми идва не знам какво да направя.Носа и тече,докато бяхме в Монтана вдигна 39 ,та тичах по нощята да търся педиатър.Отделно нещо стана с едното оченце, което не спира да сълзи въпреки капите Офталмосептонекс, които капя.И в тази връзка Ви моля,защото преди време някои беше писал координати на добри очни детски дофтори да ми ги метнете на бележка, защото вече сериозно се притесних.Отделно от това започна да криви доста едното оченце и макар всички да ме успокояват, че си внушавам аз искам да съм сигурна, че нищо и няма и да я види доктор.
Не знам Вие как сте и как успявате с времето, но при нас е малък ад.Малката започва да върти страхотни номера и храненето се превърна за мен в нещо супер изнервящо.Ядеме млякото с лъжица, а не от шише, мръщи се на почти всичко и вече не знам какво да правя.Използвам всичко, което ми е под ръка да я забавлявам и отвличам вниманието и но ефекта е минимален, освен че каталясвам и съм се изнервила до последно.Оня ден заради това псувах като хамалин /не че помага особено, ама в момента поне малко изпуснах пара/.
Ние вече си стоим на крачетата и искаме да ходим.На разходка е такова любопитство, че не мога да я удържам.Иска всичко да пипне, гризне и гали.Това, че дава с такива темпове ме кефи, но аз вече нещо издишам със самостоятелното гледане, а опита ми от двете седмици при баба показа, че не мога да разчитам почти никак на нея освен да я забавлява докато аз свърша нещо.
УФФФФФФФФФФФФФФФ, голямо оплакване ударих, ама вече не знам какво и как да правя.Почвам сериозно да си мисля, че хич не ме бива за майка.