Mini, честита годишнина. Много здраве и обич във вашата къща!
Meshko, много смешно това със сърденето на баба, че не я разбира
Ultra, късмет с роклята и всички организации!
При нас наистина бързо настъпват промени след 11 месец (Вени беше писала за това на времето). Дани все още пълзи като командос, но вече прави първите си самостоятелни бели - вади дискове, бута покривки, иска да целува кантарчето... Научи се да ползва "да" и "не", когато не е уморен. Тази седмица каза "мама", а вчера и първото изречение - не съм много убедена, че е осъзнато, но беше отчетливо "Кака е котка". Ние наистина имаме коте (сега е при родителите ми, но често ходим там) и му говорим за нея като за кака му
.
Вчера бяхме на последен преглед преди операцията на 29-ти, видях самата детска очна клиника на Александровска, доста съм притеснена. Лекарката е супер, персоналът е умерено мил, обаче базата... стара, 3 хамбара с по 8! легла всеки. Полага ни се 1 легло на двамата, нищо че съм в 19 гс, мъже не може да бъдат придружители. Единственото бебешко легълце е точно до вратата, която се отваря нон-стоп, няма място за нашето сгъваемо легълце. Сега сънувам кошмари как ще го опазя да не падне, докато му приготвям храната например. На 29 ще ни изследват, операцията на 30 и живот и здраве, изписват ни на 31. Но на 29 вечерта не може да си идем у нас, заради някакви пътеки от НЗОК. Баси тъпата държава, извинете за лошия френски
Стига съм се оплаквала, само да мине всичко успешно, другото ще го преживеем...