хм, че странно...
аз съм останала с впечатление, че съвременните педиатри не препоръчват използването на проходилки.(джам е писала докато сътворя романа)
и ние скоро трябва да се сдобием с бънджи, че ще направя мускули на ръцете иначе
ходихме в неделя до Piggy’s House и купихме столче на Бертони и летен чувал за спане. Приятно съм изненадана от обслужването и асортимента.
В събота направихме първата голяма разходка на Симеон на Витоша. Ходихме с кенгуруто до Драгалевския манастир. Исках да го разгледам за евентуално кръщене. Манастирът е прекрасен - чист, поддържан, с много цветя. Не ми хареса отношението обаче - претупаха ми въпросите, отговаряха ми почти троснато сякаш не става въпрос за специален момент от живота на детето ми, а за пазаруване
После видяхме и попа, който караше един новичък джип Тойота...
Вечерта с таткото щурмувахме софийските дискотеки и почти избрахме място за вечерната сватба. В едното заведение (Бар на края на вселената) ни хареса обслужването, музиката и коктейлите, както и ранния час на дискотеката, а в другото (Енигма, мястото, където се запознахме и изкарахме 2 години ежеседмични чатърски купони) ни харесаха обновените зали в ориенталски стил, но се опитаха за 2 часа да ни излъжат 4 пъти със сметката и пуснаха няколко чалга парчета
Все още нямам рокля за ужас на двете баби
Поне успях да си подам документи за нов паспорт, така че - Анталийо, дръж се
Ухото ми го отпушиха, но междувременно се оказа, че съм изчезнала от пациентския списък на джипката в рамките на един месец от предишното направление. След направена справа се оказа, че се водя при старата джипка в стария квартал, която не съм виждала от 3 години. Оправих се и с тази бъркотия, ама аман вече от бюрокращина!
Добре, че са уикендите, напоследък списъкът със задачите само расте
Преди малко ходих на разузнаване до един спортен център до нас, имат и басейн с подгряване на водата и ще ми гледат и детето за 2 лева на час