0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
За какво бебе мечтаехте, като започнахте опитите?
« Отговор #40 -: Ноември 30, 2005, 17:12:48 pm »
исках момиченце, с русите коси на мама и сините очи на тате-ама няма :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #41 -: Ноември 30, 2005, 22:02:58 pm »
аз пък си спомням, че питах майка ми защо не ми е родила и сестричка, а само братче... после исках да имам три деца... като се ожених късно си мислех и с едно дете че ще трябва да се примиря... все още искам да имам три деца! дали поне едно ще е момиченце? :roll:
*
« Отговор #42 -: Декември 01, 2005, 12:48:12 pm »
Разказвах на мъжа ми, че е възможно при инвитро да  се получат повечко бебчета и че ще е хубаво да са две (ох, дано!), а пък той милия - А не може ли и трички?  :D  :D  :D
« Отговор #43 -: Декември 01, 2005, 19:46:14 pm »
В началото си мечтаех за момченце, около мен все момченца ( сестра ми, братовчедките ), а сега имам някакво предчувствие, че когато дойде ред ще е момиченце с на тати зелените очи и чупливите кестеняви коси на мама. Каквото и да е, само по скоро да ни зарадва и да е живо и здраво.

*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #44 -: Декември 07, 2005, 09:35:57 am »
Искаме единствено едно здраво детенце!Винаги съм си мечтала за 3 дечица - 2 момченца и 1 момиче.Никога не съм искала близнаци.Но сега след толкова години чакане просто искаме едно бебе,което да обичаме страшно много,което ще гушкаме,на което ще пеем песнички . . .
« Отговор #45 -: Януари 08, 2006, 15:05:54 pm »
Когато бях бременна исках да е момиченце , дори в 6 месец ме зардваха ,че може да е момиченце,но на следващия преглед ми казаха ,че ще е момченце,но аз през цялото време знаех,че ще е е момченце.Честно казано просто си искам бебчето,да беше се родило живо и здраво,а за пола дори и тогава ми беше ве едно.Макар че искам да имам едно момиченце и едно момченце .
Р?скам бебе    
« Отговор #46 -: Януари 09, 2006, 13:41:49 pm »
Ами гласувах за мом4енце. В на4алото даже исках определена зодия!!!А то ами...както стане.Около мен вси4ки имат девойки - прекрасни са!
« Отговор #47 -: Януари 14, 2006, 19:56:01 pm »
Винаги съм искала близнаци...И имам някакво шесто чувство,че ще ги имам.Подготвена съм изцяло...Но...Каквото госпожица Съдбата отреди...Дано се сбъднат желанията ни :)
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #48 -: Януари 15, 2006, 12:00:33 pm »
Аз искам здраво момиченце,но както всички тук знаят,ще се радвам и на двете,само да са здравички!
« Отговор #49 -: Януари 21, 2006, 14:10:09 pm »
Аз винаги съм мечтала за две дечица. Имам сестра и колкото и да сме се карали знам, че е по-хубаво да не си едно дете. Исках момиче и момче. Сега много ми се иска първото да е момиченце и съм почти сигурна, че така ще се получи защото нашия род сме все по две и все девойки  newsm06 Само да сме живи и здрави и да се получи  :D А мъжа ми не е изявявал претенции и слава Богу. Че като знам какви драми има на този свят по този въпрос...