0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мисия антиаборт (продължението)
« Отговор #60 -: Юли 07, 2008, 21:21:19 pm »
Faith_hope, това е петиция срешу друга кампания www.antiabort.info

Сигнусче, чудих се аз защо беше даден друг линк ама нали тези дни все за онази кампания говорим и вече свят ми се вие :oops: Патешка работа.
« Отговор #61 -: Юли 08, 2008, 09:10:21 am »
Много сме, много от нас са готови да излязат от анонимност и сме безкрайно различни. Мисля че е крайно време да не се крием зад сдружението. Какво може да направи това сдружение ако организира протест и там се появяват 20 човека.
Тамара , с червения текст не съм съгласна!
Дълго време следя всички масови прояви , вярвай ми , масови-не им отива като определение.
Дали се крием зад сдружението , не , просто за да се борим е нужно някакво обединително звено , нещо , което да ни легитимира. Иначе като как ще се представим , една протестираща групИЧКА от недоволни граждани , поредните ?
Напълно се съгласявам и подкрепям идеите ти и евентуалните сценарии на развитието им!
Аз определено съм за - да се заведе дело , явно само с протестни писаници нищо не става .
За да ни обърне внимание пресата , ще им трябва интрига.
Едно шумно дело , блестящо ще се справи с това!
Спомнете си ученика , който осъди МО за матурите.
Онкологично болната жена , която осъди държавата.
Делото не изисква масовост , което е добре , щото при нас трудно се получава.
Но при всички случаи , ще трябва една много добра юридическа консултация.
Дори и изхода от делото , да не е очаквания , важен е шума около него.

Аз като начало изпратих протеста си на редактора на Гювеч.бг ,вече седмица този сайт оглавява рубриката -здраве ,избор на редактора. Разбира се , не получих отговор и не очаквам да получа.
Питам се защо , " Зачатие " не е на това място ?

« Последна редакция: Юли 08, 2008, 09:23:36 am от Efirche »
« Отговор #62 -: Юли 08, 2008, 11:08:03 am »
Много сме, много от нас са готови да излязат от анонимност и сме безкрайно различни. Мисля че е крайно време да не се крием зад сдружението. Какво може да направи това сдружение ако организира протест и там се появяват 20 човека.
Тамара , с червения текст не съм съгласна!
Дълго време следя всички масови прояви , вярвай ми , масови-не им отива като определение.
Дали се крием зад сдружението , не , просто за да се борим е нужно някакво обединително звено , нещо , което да ни легитимира. Иначе като как ще се представим , една протестираща групИЧКА от недоволни граждани , поредните ?
Напълно се съгласявам и подкрепям идеите ти и евентуалните сценарии на развитието им!
Аз определено съм за - да се заведе дело , явно само с протестни писаници нищо не става .
За да ни обърне внимание пресата , ще им трябва интрига.
Едно шумно дело , блестящо ще се справи с това!
Спомнете си ученика , който осъди МО за матурите.
Онкологично болната жена , която осъди държавата.
Делото не изисква масовост , което е добре , щото при нас трудно се получава.
Но при всички случаи , ще трябва една много добра юридическа консултация.
Дори и изхода от делото , да не е очаквания , важен е шума около него.

Аз като начало изпратих протеста си на редактора на Гювеч.бг ,вече седмица този сайт оглавява рубриката -здраве ,избор на редактора. Разбира се , не получих отговор и не очаквам да получа.
Питам се защо , " Зачатие " не е на това място ?

И аз съм за дело, може и не толкова шумно колкото казваш. По-добре да се заложи на ефикасността. Нея ще я определи юрист. Ако делото завърши с успех  медиите ще му обърнат внимание. Що се касае до прояви и др., първо сме от различни градове, вземането на отпуск при някой  е трудно и т.н. А делото ще го води юрист от името на сдружението и дори няма да се наложи да се явяваме в съда

[/quote]
« Отговор #63 -: Септември 25, 2008, 12:12:57 pm »
Аз съм типичен пример, че не абортите са причина за репродуктивни неуспехи. Двата аборта /спонтанен и мисед/ ми помогнаха да разбера, че имам генетични и имунологични проблеми и с подходящо лечение поредната ми бременност завърши успешно. Мисля,че вниманието трябва да се насочи към много по-съществени неща, като например: да се поема поне част от изследванията на двойки със стерилитет и инфертилитет /да не говорим пък за лечението/, да се предлага повече информация на двойки с репродуктивни неудачи, а не всеки да се спасява както може /добре че го имаше Нета/, да се насочват хората с проблеми към съответните специалисти. Навсякъде се тръби, че в България има 270 000 семейства с репродуктивни проблеми, но управниците ни нехаят за това, като че ли на тази държава деца не й трябват. Според мен това изявление за абортите е поредното "хвърляне на прах в очите" на обществото, защото "видите ли- те сами са си виновни, правили са аборти". И по този начин си измиват ръцете. Ама, г-жи и г-да управляващи, не ни мислете, че сме толкова наивни и не разбираме нещата. Защо не се замислите, че много от двойките с репродуктивни проблеми в България не могат да си позволят изследвания, та камо ли лечение против стерилитет и инфертилитет?! Защото Здравната каса НЕ ПОЕМА такъв вид изследвания и терапия!!! Ето върху това трябва да помислите, а не да ровите в болката на хората.
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #64 -: Септември 26, 2008, 09:58:06 am »
 8O 8O 8O
Боже господи!
Тези снимки надхвърлиха очакванията ми за нещо шокиращо. Те са ужасни, отвратително е това. И мисля, че всяко момиче и жена трябва да знаят какво представлява аборта. Това е като от филм на ужасите...,гледах тези снимки и плачех...това е жестоко, потресаващо...,просто нямам думи да изразя какво бушува в мен...,ръцете ми все още треперят от ужаса на тези снимки.... :(, а разкъсаното бебешко телце.....
Боже как ми се иска да няма такива неща.
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #65 -: Септември 26, 2008, 10:06:16 am »
Честно казано предпочитам да не бях отваряла линка  :(
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #66 -: Септември 26, 2008, 10:17:34 am »
Честно казано предпочитам да не бях отваряла линка  :(
И аз така си мисля.

А относно текстовете и стила на писане-много неграмотно...Да не говорим че с този текс на началната страница се хвърля вина за безплодието върху правен аборт от жената в миналото 8O-ами поредната глупост написана някъде от някой неграмотник. Аз имам съученичка, която има 2 аборта още в училище и преди няколко месеца си роди бебе. Аборт не е равно на безплодие, както важи и обратното-безплодието не е в следствие на аборт. Нека тези които си позволяват да изказват такива мнения първо да се запознаят с фактите и после да дават мнения :x
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #67 -: Септември 28, 2008, 21:06:07 pm »
Редове от началната страница на този сайт:
http://antiabort.free.bg/

Проливаната невинна детска кръв има цена. Днешните 300 000 български семейни двойки, страдащи от траен стерилитет, са първите, които плащат тази цена. Като цяло, отплатата на България е неизбежната демографска катастрофа. Имайки предвид, че само за 16 години страната ни се стопи с над един милион души и сега наброява 7,7 млн., чрез простото тройно правило всеки може да сметне през коя година последният българин ще дръпне шалтера, преди да се пресели в отвъдното. И никаква фалшива "национална стратегия за демографско развитие" няма да ни спаси. Докато не проумеем, че убийството ражда единствено смърт.

Когато наркоман заколи таксиметров шофьор, жълти автомобили блокират цяла София. Тримесечните неродени бебета не могат да блокират нищо. Те могат да се надяват единствено на това - някога да се пробуди заспалата ни съвест. И да проумеем, че когато се колят шофьори, и когато се абортират бебета, става въпрос за едно и също - за предумишлено убийство на хора! Наскоро прочетох думи, които ме потресоха: когато абортите са узаконени, отговорността за убийството на тези деца пада върху цялото общество.

О , свещенна простота! 8O

Снимките в сайта НЕ са подходящи за бременни и чувствителни момичета!

Да не кажем че аз съм мъж и са ми гнусни. Не ги е срам :balk_149: :balk_159: :balk_163: