0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мисия антиаборт (продължението)
« -: Юли 03, 2008, 16:08:38 pm »
Редове от началната страница на този сайт:
http://antiabort.free.bg/

Проливаната невинна детска кръв има цена. Днешните 300 000 български семейни двойки, страдащи от траен стерилитет, са първите, които плащат тази цена. Като цяло, отплатата на България е неизбежната демографска катастрофа. Имайки предвид, че само за 16 години страната ни се стопи с над един милион души и сега наброява 7,7 млн., чрез простото тройно правило всеки може да сметне през коя година последният българин ще дръпне шалтера, преди да се пресели в отвъдното. И никаква фалшива "национална стратегия за демографско развитие" няма да ни спаси. Докато не проумеем, че убийството ражда единствено смърт.

Когато наркоман заколи таксиметров шофьор, жълти автомобили блокират цяла София. Тримесечните неродени бебета не могат да блокират нищо. Те могат да се надяват единствено на това - някога да се пробуди заспалата ни съвест. И да проумеем, че когато се колят шофьори, и когато се абортират бебета, става въпрос за едно и също - за предумишлено убийство на хора! Наскоро прочетох думи, които ме потресоха: когато абортите са узаконени, отговорността за убийството на тези деца пада върху цялото общество.

О , свещенна простота! 8O

Снимките в сайта НЕ са подходящи за бременни и чувствителни момичета!
« Последна редакция: Юли 03, 2008, 16:14:03 pm от Efirche »
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Мисия антиаборт (продължението)
« Отговор #1 -: Юли 03, 2008, 16:10:54 pm »
Оф, и пълно с правописни грешки :? Да не говорим за фактологическите :x
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Юли 03, 2008, 16:21:50 pm »
Сайта е ... :x

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Юли 03, 2008, 16:24:05 pm »
ужассссссс :x :x :x
*
« Отговор #4 -: Юли 03, 2008, 16:25:52 pm »
УЖАСНО Е :x :x :x
« Отговор #5 -: Юли 03, 2008, 16:26:39 pm »
Найстина не е за чувствителни момичета!
Още повече,че ядох преди час :(
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

« Отговор #6 -: Юли 03, 2008, 18:34:06 pm »
Кошмарно :x
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #7 -: Юли 03, 2008, 18:43:11 pm »
Повдигна ми се!  :x :x :x
Обаче не толкова от снимките, колкото от неграмотния и профански стил на сайта. Уви, зная че на много хора ще се хареса  :x :x :x
         Equally Destructive
*
« Отговор #8 -: Юли 03, 2008, 18:55:19 pm »
Ужас...аз само на снимки отворих и буквално се втрещих.... 8O
*
« Отговор #9 -: Юли 03, 2008, 19:47:16 pm »
Нямам думи!
« Отговор #10 -: Юли 03, 2008, 20:17:36 pm »
Никъде няма форма за обратна връзка. Няма начин да изразя позиция към собствениците на сайта , затова си беснея самосиндикално.
Днес , този сайт , беше в рубриката-Избор на редактора в Гювеч-а.

Бива ли бе , бива ли толкова непросветеност и пошлост , ми кажете...  :balk_149: :balk_154:

А да не ви казвам в какъв размисъл ме хвърли определението -траен стерилитет :balk_160:

Барем един аборт да бях направила навремето , та да се включа в статистиката ....
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #11 -: Юли 03, 2008, 20:30:48 pm »
Барем един аборт да бях направила навремето , та да се включа в статистиката ....

Не ти трябва. И без аборта вече са те включили в статистиката.
Лошото е че явно вече и мъжете са започнали да правят аборти, иначе как да обясним мъжкия стерилитет. Няма само жените и гинеколозите да са убийци, я... Всички наред. Само за да може някой някъде да си рекламира хапчетата. И то именно тези хапченца, които водят до траен стерилитет!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #12 -: Юли 03, 2008, 21:08:40 pm »
Темата е в друга посока, но ще си позволя малко отклонение. Снимките са повече от ужасни, но пък докато ги гледах си спомних нещо написано в тема от рода "Изгубих си бебето". Та там някой казваше, че няма смисъл от много "тръшкане", че това си е само един ембрион и че трябва да забравиш. Донякъде съм съгласна, но не и че е само един ембрион - това е дете и в повечето случаи доста дълго чакано. Подобни думи чух от акушерка и докато излизах от упойката след абразиото, когато загубих моето бебе. И толкова ме заболя. Като гледате  тези снимки мислите ли за това, което е на тях, само като за ембриони.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #13 -: Юли 03, 2008, 21:27:36 pm »
Теди, аз мисля за тях като дете, желано, чакано, мечтано... Такова, което няма да види белия свят, такова, което няма да осмисли нашия живот...
Ефи, и аз търсих форма за протес. Потресе ме сайта :x
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #14 -: Юли 03, 2008, 22:10:47 pm »
Ужасно е...
*
« Отговор #15 -: Юли 03, 2008, 22:12:05 pm »
Теди, много те моля - никой никъде не е казал, че няма нужда от много "тръшкане"! Защо така изопачавате смисълът на казаното от хора, които имат единствено за цел да помогнат на себеподобни, преживяли същата загуба и мъка! Да не се случва на никой от нас да изпита мъката на Ема и да видим тънката граница, за която ставаше въпрос!

По темата - ще повторя думите на Таря - не ми се повдига толкова от снимките и от това какво и колко съм яла, а от тоталната, отчайваща неграмотност!
« Последна редакция: Юли 03, 2008, 22:23:47 pm от tzvetenze »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #16 -: Юли 03, 2008, 22:21:30 pm »
  Наистина снимките много ме втрещиха,повече от ужасни са(за клипчетата не събрах сили),но ме обхвана искрен и неподправен гняв на психопатът написал всичко това.Написано е от някой,наистина сърдит на целия свят,който иска да вкара посетителя на сайта във психо-трилър.И какви са тези изрази,моля ви се... 8O " Един инцидент,едно небрежество те превръща в Убийца...В убийцата на детето ти...Спрете да убивате отрочетата си!" Или култовият проблясък!?!:"Днешните 300 000 български семейни двойки, страдащи от траен стерилитет, са първите, които плащат тази цена".Болен,болен мозък!Ами статиите?!? 8O  Общо взето карат читателя да си прави извода,едва ли не,че всички бездетни двойки са имали поне по един ужасяващ аборт,който е причина за безплодието им(единствената причина при това?!?)Много-долно и подло са свързали репродуктивните проблеми на хората(че и демографския сриф?!?) със желаните аборти.Офффффффффффффффф. :x

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #17 -: Юли 03, 2008, 22:30:15 pm »
Какво да кажа, нямам думи :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #18 -: Юли 03, 2008, 22:45:03 pm »
Аз просто нямам думи...
*
« Отговор #19 -: Юли 03, 2008, 23:06:15 pm »
Аз също нямам думи.Кой го позволява това и с каква цел?.... :x