И аз съм разочарована от д-р Дяволов и неговото отношение! При показания за цезарово сечение (Херпес симплекс вирус тип 2) и предписание за такъв тип родоразрешаване от доцентката от Вирусологията, завеждаща тази катедра той каза, че това са глупости. Ако нямало активен херпес в момента на раждането съм щяла да раждам нормално, излишно било да се прави операция. Само дето всички други лекари, с които се консултирах бяха твърдо ЗА секцио с оглед на страшните последици за бебето ако случайно има вътрешен херпес и не го видят.
Добре, че като наближи термина и доктора каза, че заминава на почивка в чужбина за 1 месец и аз да се оправям както мога. Като започнело раждането да съм отишла в МД и който се паднел на смяна той да ме израждал, той не можел да ме прехвърли на никой колега, защото всички били добри
. Или просто да лежа без да ставам от леглото и чинно да го чакам да се върне.
Така в последния момент успях да си намеря друг лекар - д-р Гергов от ТК, който ми насрочи дата за планово секцио (която не можах да дочакам) и платих 500 лв. за избор на екип на касата на болницата. От лекаря останах много доволна - и докато полежах за задържане, и от операцията и след нея- идваше всеки ден да ме вижда, независимо че бяха празници и той не беше на работа! Няма Коледа, няма Нова година, даже на рождения му ден го вдигнах от купона с фалшива тревога, но той дума не е казал. Много съм доволна от него и го препоръчах на още 2 мои приятелки, които също като мен ако раждат пак пак него ще изберат!
Малко дългичко стана, дано не съм Ви досадила много.