0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля за помощ
« Отговор #40 -: Февруари 21, 2006, 17:56:08 pm »
Цитат на: missy
Ти пак не си разбрала дарлинг, отпуши ги тези уши :wink:
Попълването на документите от лекаря става за няколко минути, а чакането за одобрение от касата става за 20 работни дни или най-много до месец

Aaaaaaaaa разбрах вече :) , мислех че и при него се бавят толкова колкото при здравната каса. Искам да става колкото е възможно по-бързо, защото вече не мога да спя от напрежение и любопитство, пък каквото ще да става.

*

Anonymous

моля за помощ
« Отговор #41 -: Февруари 22, 2006, 21:45:02 pm »
Цитат на: hari_77
Цитат на: missy
Ти пак не си разбрала дарлинг, отпуши ги тези уши :wink:
Попълването на документите от лекаря става за няколко минути, а чакането за одобрение от касата става за 20 работни дни или най-много до месец

Aaaaaaaaa разбрах вече :) , мислех че и при него се бавят толкова колкото при здравната каса. Искам да става колкото е възможно по-бързо, защото вече не мога да спя от напрежение и любопитство, пък ото ще да става.
                                              здравеи хари как си кажи какво става с теб пищи ми мила сега тук ли си
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
моля за помощ
« Отговор #42 -: Февруари 23, 2006, 07:30:20 am »
Госте, регистрирай се и питай Хари как е на лични съобщения.
моля за помощ
« Отговор #43 -: Февруари 23, 2006, 19:51:38 pm »
Здравей госте, днес ми излязоха и последните резултати и всичко е ок. Събрах и документите за здравната каса и утре отивам да ги подам. Аз живея в малък град и се надявам по бързо да ми върнат отговор /независимо какъв ще бъде той/. Претисняваме само че и двамата със съпругът ми сме 0 положителна група, въпреки че акушерката ми каза че няма проблем аз не съм сигурна, защото съм чула че не е хубаво и двамата родители да са една група. Ако знаете нещо по въпроса моля да ми напишете.

моля за помощ
« Отговор #44 -: Февруари 23, 2006, 19:54:08 pm »
Цитат на: Lali

явно че хари знае кой е госта :roll:  :roll:  :P  :lol:  :lol:  :wink:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
моля за помощ
« Отговор #45 -: Февруари 23, 2006, 19:55:14 pm »
Претисняваме само че и двамата със съпругът ми сме 0 положителна група, въпреки че акушерката ми каза че няма проблем аз не съм сигурна, защото съм чула че не е хубаво и двамата родители да са една група. Ако знаете нещо по въпроса моля да ми напишете.

Не се притеснявай проблем може да има само когато майката е с отрицателен резус фактор. И то пак не е задължително да има такъв проблем. При вас и двамата сте с положителни резус фактори така че акушерката е права.  :) Не се притеснявай за това с кръвните групи въобще. Успех!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
моля за помощ
« Отговор #46 -: Февруари 23, 2006, 19:58:42 pm »
Цитат на: Starlet
Претисняваме само че и двамата със съпругът ми сме 0 положителна група, въпреки че акушерката ми каза че няма проблем аз не съм сигурна, защото съм чула че не е хубаво и двамата родители да са една група. Ако знаете нещо по въпроса моля да ми напишете.

Не се притеснявай проблем може да има само когато майката е с отрицателен резус фактор. И то пак не е задължително да има такъв проблем. При вас и двамата сте с положителни резус фактори така че акушерката е права.  :) Не се притеснявай за това с кръвните групи въобще. Успех!

Благодаря за информацията, много сте мили /толкова бърз отговор не очаквах/ :P

*

Starlet

• 1937
моля за помощ
« Отговор #47 -: Февруари 23, 2006, 20:08:45 pm »
Цитат на: BLACK_ROSE
Цитат на: Lali

явно че хари знае кой е госта :roll:  :roll:  :P  :lol:  :lol:  :wink:

Госта е Лори! Момичето което пусна темата така и не се регистрира.  :wink: Вкарах те в клюката Рози  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:
моля за помощ
« Отговор #48 -: Февруари 23, 2006, 20:10:39 pm »
е то влизат и други ГОСТИ-един ли е да го помниш...ама като се познават-добре :) устройва ме :wink:
*

Starlet

• 1937
моля за помощ
« Отговор #49 -: Февруари 23, 2006, 20:11:10 pm »
Благодаря за информацията, много сте мили /толкова бърз отговор не очаквах/ :P

Няма защо да благодариш затова сме тук.
Стига да съм пред компютъра отговарям със скоростта на светлината.
Това второто е преувеличено разбира се  :lol:  :lol:  :lol: