0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро момичета!!
Лиони, перфектната закуска! Благодаря :)
Рени, честити розови гащички  :bori_015: :bori_010:
Спокоен и усмихнат почивен ден на всички :)
Добро утро,момичета!
Лиони,мерси за закуската,чудесна е.
Рени,честити розови памперси!
В този дъждовен ден май няма какво друго да се прави,освен да се ловува,така че ето доза вирусчета :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Добър ден и от мен.
Рени, добре дошла в отбора на тъщите. Хайде да се увеличават момите, че нещо мъжете са много напред :D.
Лиони, закуската е чудна. Ако е останало нещо ще си хапна с голямо удоволствие.
Много стиснати палчета на всички и доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
На мен днес ми махнаха конците и съм като нова :D. Честно казано, нямам търпение да започнем с процедурата. Сега изготвям цял списък с изследвания, които трябва да направим и честно казано стана доста дългичък 8O. Досега съм си ги плащала сама, но май е време да попритисна личната лекарка за направление.
Хайде, хубав ден на всички!
*
Здравейте и от мен.
Рени, честити ти розови гащички - много рано се видяло при теб. Аз се надявам и аз скоро да разбера какъв ще е бебчо, и най вече дали всичко е ок при него. :crossfingers:
И както Красито казва в този мрачен ден освен да се ловува, няма какво да се прави, така че ето вирусчета и от мен  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

*
Добър ден момичета  :)(то Добър вечер май стана)
Тук е рано сутринта, и се очертава хубав ден  :sunshine:..А аз отново се събудих с болки в гърлото  osi_14 стана един месец вече, през седмица ме боли гърло и не знам къде да се дяна!
Ако някой знае как се лекува това чудо, да се включи, защото вече не се издържа. Пробвах с търкането на сода, гаргара с морска сол...Бисептол пих и двата пъти преди това.. И нямаааа!! Минава за малко и после пак  osi_8
Сисмонди, миличка, оправяй се бързо! Първия път като ме тръшна гърлото - бях така! С висока Т, болки по цялото тяло..Кошмар! Дано пребориш тоя вирус по-бързо!
Гери, радвам се, че се чувстваш добре :) Давай с изследванията и смело напред  osi_9
На всички новодошли момичета  :welcome_1:
От мен приятна вечер  :)

Галенце, сигурно е някакув вирус--- аз бях така с ангина за 4 месеца 6 пъти се оправях и разболявах. Стискам палци да мине скоро :):)

Гери, радвам се за теб :)

Хубав ден муцуни

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Здравейте мили момичета   :D не знам, дали някои от вас ме помнят   :( т.к отдавна не съм списвала тук  :oops: ... нооооо имам огромно желание да се завърна сред вас
Виждам, и че някои са сбъднали общата ни мечта   :D ... честито на всички настоящи и бъдещи мами, а на нас, дето още сме на пътя, много късмет и бог с нас !!! Надявам се, че ще има едно местенце тук и за мен ...

Аз да се отчета за другата седмица - за списъчето съм за чакащи за 31-ви Март.Нямаше ме 2 дни и днес да си кажа.

Добър вечер милички!
Добре дошла, dess_dess !  :)
Заедно ще сбъднем нашата обща мечта  :P
Гери радвам че си ок  :)!
Аз съм много радостна  :witch: чука на вратата  :lol: за последно да си погостува  :lol: дай боже !
Галенце оправяй се мила не и се давай на тази гадина.
Лека вечер милички !
Целувки !
И бебеносна вечер за ловуващите  :pipy_longstocking:

Вярвам!!!!