Исках само да споделя нещо от колежка на майка ми..
Тя е спазвала диетата за около 2 месеца.. Свалила е 8 килограма, а след това е спряла режима изцяло и е качила 14.. Междувременно внимавайте какви меса ядете. Не яжте много червено тежко месо.. Тя е била на този принцип и сега има проблеми с бъбреците, а мисля, че точно затова е спряла и диетата. Хем не излиза толкова скъпо, хем и месото е по-крехко - взимайте си повече пилешко, риба и т.н. леки меса, не прекалявайте с яйцата и пийте повече вода...
За тази жена не знам как точно е успяла да качи цели 14 кг., но обвинява диетата. Дори и да спрете режима, не го правете от веднъж, около 1-2 месеца след всяка диета спазвайте по-лек режим, не преяждайте и най-вече пийте вода..
Когато организма привикне към някакъв режим, промените в този режим му се отразяват. Представете си, че сега се преместите изведнъж на северния полюс... няма да ви е най-добре.. Правете прехода между диетата и ежедневният ви режим по-бавен. Взимайте си киви, грейпфрут, зеле и яжте повече сурови зелени храни.
Дори и да не сте на конкретна диета, а само спрете солта, сладкото и тестените храни - ще имате много добри резултати. ИИИ пийте вода
Това е от мен, надявам се вашия опит с диетата да е положителен, аз сега я почвам. Всъщност прилича много на моя собствен режим, но вече си сложих определени часове за хранене и периоди. Ако се яде в точно определени часове, също много ще улесните стомаха си, ако не можете да устоите си вземете от някой диетичен магазин едни бисквитки и всеки път, когато ви се дояде си гризкайте по малко - това ще залъже стомаха ви докато дойде време за ядене
Преди гледах едно шоу, в което една жена спазваше различни диети, за да ги изпита. Мина на ябълкова диета и за 2 дни изяде около 40 ябълки и после се оплака, че е отслабнала само половин килограм.. Дами, ако изядете 10 кг и от най-диетичната храна няма как да свалите.. Ограничавайте се до 200 грама максимум на ядене (това не значи да ядете около 40 пъти на ден)
Приятен ден от мен