Както са ти писали - бебето ще стане, когато най-малко го очакваш. Аз 4 години правих секс с мъжа ми, за да имам бебе. Само за това мислех и едвам изтрайвах до 1-2 седмици и тичах за тестове. И нищо не ставаше... Тръгнах по доктори на втората година, лекувах хламидии, пих какви ли не антибиотици..., накрая казаха, че нищо ми няма, било на психическа основа. Да не съм мислила и ще стане... ама не е изобщо лесно да не мислиш, нали?
През февруари 2003 ми направиха цветна снимка на тръбите. Проходимост имаше. След това ми се случиха на куп няколко истории в живота ми, които изблъскаха на заден план исканото бебе. Баба ми почина през април, през юни влязох в пирамида, през юли напуснах работа... и дори забравих да си следя цикъла, на коя дата ми идва. През септември се усещам, че май отдавна не ми е идвало нищо
. Като тръгнах да се напъвам да мисля, кога за последно ми е идвал, се сетих, че е било на 29 юли. Ау! Купувам тест чак на 11 септември /а преди бих го купила още на 1-ви/ и той показва 2 черти
, стоя и се пуля, нито се зарадвах, нито знам какво да направя...
Сега си имам мома на 2 г. и 5 месеца, да ми е жива и здрава. Много е чакана и изстрадана, но пък много сладка и игрива:).
Пожелавам ти най-много след 10 месеца да имаш и ти едно, а защо не и два бебока. Не се отчайвай.