0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: кога ще кажа и аз на мъжа си - бременна съм :(
« Отговор #20 -: Юли 06, 2006, 11:54:37 am »
толкова силно искам да видя щастието в очите му когато му покажа положителния тест, а не само зле прикритата болка и думите "нищо, миличко, следващият път ще стане", като му кажа че пак ми е дошло. кога ще мога и аз да му кажа, че съм бременна? кога ще видя радостта му като види бебето ни на видеозона за първи път? Боже,толкова искам да го направя горд и щастлив татко  :balk_145: Просто не е честно ...
Това съм си го мислила всеки пътк като ми дойде цикъла  :cry: :cry: :cry: Миличка, тук всички го изживяваме всеки месец и напълно те разбираме  :bighug: Поплачи си, ако това ти помага, а после изтрий сълзите и продължи с нови сили напред  :bighug: Убедена съм, че ще стане, само трябва малко повече време, упоритост и търпение  :balk_21:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #21 -: Юли 07, 2006, 11:22:55 am »
... Скоро ще станат 2 години оттогава. На гърлото ми е заседнала буца и не смея да мисля, за 2 чертички. Имам усещането че все повече се отдалечава от мен този мечтан тест и следващите го 9 месеца.
Много ме е страх, момичета. Страх ме е, че няма да се случи никога. Страх ме е, че ако се случи някога, отново ще е за кратко.
Бебе, извинявай за тъжния отговор. Искам да ти кажа, да не си причняваш тази мъка - да четеш историите на бременните в бгмама.
Чети това, което са писали момичетата в нашия подфорум "Дългоочакваната бременност", защото няма да намериш такива сладникави неща, които само ще те разстроят, а ще прочетеш нещо, което ще те зареди с Вяра.
Прегръщам те.

Алиа, и при нас наближава 2-годишнината от началото на опитите ни за бебче, но силно се надявам да я посрещнем с положителен тест и край на дългото чакане. Пожелавам и на теб да не станат 2 години чакане на  :bfp: и скоро да видиш отново двете чертички, само че този път всичко да бъде наред и да родиш здраво сладко бебче :)
Права си, като чета "Дългоочаквана бременност" и така се радвам за успелите момичета и те ми вдъхват надежда и вяра, че който се бори - успява!
Просто понякога силите и увереността ме напускат и се отчайвам, но ВСИЧКИ вие момичета, които сте винаги тук да ме подкрепите, отново ми вдъхвате надежда  :balk_21: :bighug:

*
« Отговор #22 -: Юли 08, 2006, 22:03:34 pm »
Ох, не знам кога и аз ще кажа на моето момче, че съм бременна. Понякога имам усещането, че този момент ще дойде много скоро, а друг път - че никога няма да изпитам това щастие. Не е честно! Толкова много го желая това бебе, а то не идва. Не минава ден без да мисля за това, без да плача. Мечтая си за деня, когато ще изляза щастлива от банята след  :bfp: , ще се хвърля на врата на моето момче и ще изкрещя ''БРЕМЕННА СЪМ".  :sucky:
« Отговор #23 -: Юли 14, 2006, 18:12:09 pm »
Ще успеете! Няма страшно :D Моят тест се падаше точно на рожденният ден на таткото. Умирах от страх - половин час стоях в леглото преди да се престраша да направя теста. Слава Богу беше положителен, но и аз след един спонтанен и един миссед се изплаших още повече като го видях. Направих на тати един вид подарък, но още не си позволяваме да се зарадваме. Ще се успокоя като гушна живо и здраво бебче.
Пожелавам и на вас здрави и усмихнати бебчета - за теста не мислете
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #24 -: Юли 14, 2006, 22:59:41 pm »
Ще успеете! Няма страшно :D Моят тест се падаше точно на рожденният ден на таткото. Умирах от страх - половин час стоях в леглото преди да се престраша да направя теста. Слава Богу беше положителен, но и аз след един спонтанен и един миссед се изплаших още повече като го видях. Направих на тати един вид подарък, но още не си позволяваме да се зарадваме. Ще се успокоя като гушна живо и здраво бебче.
Пожелавам и на вас здрави и усмихнати бебчета - за теста не мислете
Мила setakap много много се радвам за теб и от цялото си сърце вярвам че всичко при теб ще мине добре и ще си имаш живо и здраво бебче..което само радост ще ви носи!!!!!!!Вие го заслужавате! :balk_21:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #25 -: Юли 21, 2006, 19:41:10 pm »
БЕБЕЕЕЕЕЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ние сме си обещали нещо с тебе мила  :cuddle: ще видиш просто да не се казвам Надежда....Твоят любим ще бъде адски щастлив, а ти два пъти повече дори три за тати за бебо и за себе си, че най-накрая си успяла. Ако можех мила бих ти обещала и ако имах силата да го направя вече щеше да е станало. Толкова много те обичам и толкова много те прегръщам че чак сигорно ще изпищиш от болка  :D Казала съм на  stork-boy, че ако не ни донесе догодина да не го виждам  :balk_600: цунки от мене и до скоро :bighug:
« Отговор #26 -: Юли 31, 2006, 20:48:52 pm »
И аз все се чудя кога ли ще доиде денят в който ще видя  :bfp: и как със сълзи от щастие в очите ще прегърна силно моето момче и ще му кажа радостната вест.Но не се предавам и вярвам че щъркелът ще донесе на всяка една от нас по едно сладко  :sbabygirl: ама може би постепенно че сигурно му тежът бебоците ако ги остави наведнъж :balk_600:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #27 -: Юли 31, 2006, 21:41:31 pm »
И аз все се чудя кога ли ще доиде денят в който ще видя  :bfp: и как със сълзи от щастие в очите ще прегърна силно моето момче и ще му кажа радостната вест.Но не се предавам и вярвам че щъркелът ще донесе на всяка една от нас по едно сладко  :sbabygirl: ама може би постепенно че сигурно му тежът бебоците ако ги остави наведнъж :balk_600:
Точно така Клаудия!!!!!!!!И при всички нас ще дойде и ще остави поне по едно бебче!!!!!Че може и двенки!!!!!! :bighug:
*
« Отговор #28 -: Юли 31, 2006, 21:49:28 pm »
:sbabygirl: ама може би постепенно че сигурно му тежът бебоците ако ги остави наведнъж :balk_600:
А мила, не е вярно! Предчувствам много есенно заченати (лятно родени) бебоци, ще видиш!
« Отговор #29 -: Юли 31, 2006, 22:31:46 pm »
:sbabygirl: ама може би постепенно че сигурно му тежът бебоците ако ги остави наведнъж :balk_600:
А мила, не е вярно! Предчувствам много есенно заченати (лятно родени) бебоци, ще видиш!
дано стискам палци :crossfingers:

« Отговор #30 -: Август 20, 2006, 23:28:44 pm »
 Напълно Ви разбирам, аз се намирам в същото положение и всеки път, когато си направя теста и се покаже една чертичка се отчайвам. И всеки път се заричам, че повече няма да правя тест, но не успрявам да се здържа и на следващия месец отново направя и пак едната чертичка се появи. Просто с нетърпение чакам да се появят две чертички и да мога да кажа : "Ще си имаме бебче" :(
*

Ню

« Отговор #31 -: Август 31, 2006, 03:10:00 am »
Както са ти писали - бебето ще стане, когато най-малко го очакваш. Аз 4 години правих секс с мъжа ми, за да имам бебе. Само за това мислех и едвам изтрайвах до 1-2 седмици и тичах за тестове. И нищо не ставаше... Тръгнах по доктори на втората година, лекувах хламидии, пих какви ли не антибиотици..., накрая казаха, че нищо ми няма, било на психическа основа. Да не съм мислила и ще стане... ама не е изобщо лесно да не мислиш, нали?
През февруари 2003 ми направиха цветна снимка на тръбите. Проходимост имаше. След това ми се случиха на куп няколко истории в живота ми, които изблъскаха на заден план исканото бебе. Баба ми почина през април, през юни влязох в пирамида, през юли напуснах работа... и дори забравих да си следя цикъла, на коя дата ми идва. През септември се усещам, че май отдавна не ми е идвало нищо 8O. Като тръгнах да се напъвам да мисля, кога за последно ми е идвал, се сетих, че е било на 29 юли. Ау! Купувам тест чак на 11 септември /а преди бих го купила още на 1-ви/ и той показва 2 черти 8O, стоя и се пуля, нито се зарадвах, нито знам какво да направя...
Сега си имам мома на 2 г. и 5 месеца, да ми е жива и здрава. Много е чакана и изстрадана, но пък много сладка и игрива:).
Пожелавам ти най-много след 10 месеца да имаш и ти едно, а защо не и два бебока. Не се отчайвай.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #32 -: Август 31, 2006, 12:10:10 pm »
Мерси на всички вас за подкрепата :bighug: Дано наистина скоро кажем на любимите си момчета прекрасната новина, че ще стават татковци ;) Обикновено се справям с емоциите, ама този месец нещо ... М. дойде и замина, а мен още ме гони ПМС-то и ми е толкова нервно и ревливо.
Наха - цунки и на тебе, мила :balk_21: Ние с тебе нали си имаме уговорка за до края на тая година ;) Трябва да я спазим! :)