0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Днес докато си ровех из зачатие и попаднах на линка на бг-мама и исках да видя дали там има теми за проблемно забременяване. отворих тема - как казахте на таткото че сте бременна? зачетох се и толкова ме заболя, не мога да спра да плача  :balk_145: толкова пъти съм си представяла как ще го зарадвам че най-накрая и той ще стане татко ... толкова силно искам да видя щастието в очите му когато му покажа положителния тест, а не само зле прикритата болка и думите "нищо, миличко, следващият път ще стане", като му кажа че пак ми е дошло. кога ще мога и аз да му кажа, че съм бременна? кога ще видя радостта му като види бебето ни на видеозона за първи път? Боже,толкова искам да го направя горд и щастлив татко  :balk_145: Просто не е честно ...

*

Dafnaa

Re: кога ще кажа и аз на мъжа си - бременна съм :(
« Отговор #1 -: Юли 01, 2006, 22:05:52 pm »
Бебе, ще стане тогава, когато най-малко очакваш и предполагаш...тогава, когато си мислиш, че всичко е свършило.
В тази тема, предполагам, няма да напишеш нищо, защото емоцията и усещането ви са толкова силни, че няма да имаш думи, с които да ги опишеш. За вас няма да е просто случка.
Вярвай, бори се и ще се случи. Не губи надежда, бъди силна, бъди уверена в по-доброто бъдеще.
Може думите ми да не са на място, да не са разбрани, но искам да ти вдъхна малко надежда, да ти кажа, че рано или късно всички успяват в борбата. Обичайте се и се дръжте един за друг.
*
« Отговор #2 -: Юли 02, 2006, 00:14:06 am »
знаеш ли и аз днес станах с тази мисал.Винаги сам си мислила как ще реагира мажа ми като му кажа че сам бременна и винаги се разплаквам, :balk_16: stork-girl нас вярата и надеждата ни крепи                                         Успех на всички
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Юли 02, 2006, 09:21:53 am »
Бебе миличка трябва да вярваш и да продължаваш да се бориш!!!!!
Понякога нещата нестават когато ние искаме а когато му дойде времето!!!!!!Аз вярвам че скоро ще дойде и твоето време! :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #4 -: Юли 02, 2006, 09:34:39 am »
Бъди силно bebe_2006!.....Заради теб,заради момчето ти!
Заради малкото бръмбърче,за него се съхрани!
Когато то дойде ще си му нужна,с всичката си СИЛА!
.............НЕ Я ГУБИ И ЗА МИГ!.......................
"Не честно"-знам,но знам и че никой и нищо не може
да ни попречи да се борим за частицата щастие!
Заслужаваме не по малко от всеки друг,да станем родители!
И ще станем!Аз вярвам!Повярвай и ти! :grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #5 -: Юли 02, 2006, 11:19:58 am »
bebe_2006,
когато не очакваШ, точно тогава теста Ще е положителен! Не се иzмъчвай! и ти Ще имаШ не леката zадача да съобЩиШ добрата вест!
Аz толкова години мечтаех да zабременея, че когато се случи (макар и zа кратко), се наложи да кажа на съпруга си по телефона... Бях сам самичка и си чаках виzата, zа да zамина при него. 
За съжаление много неЩа не стават както по "филмите". Много малко жени получават романтични предложения zа брак, например, а така съЩо и не винаги реакцията от ответната страна е таzи, която очакваме.
Не чети теми, които те натъжават и натоварват психически. Щади се!
« Отговор #6 -: Юли 02, 2006, 11:48:55 am »
Сигурна съм, че за мъжът ти е по-важно ти да си щастлива и спокойна и да сте заедно, въпреки трудностите и неосъществените желания; сигурна съм, че би го огорчило много повече това, да знае че ти изпитваш тези угризения. Все пак нали ще „бременеете”  заедно :wink:!!! .

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #7 -: Юли 02, 2006, 14:52:32 pm »

Хей, Бебе.......ще стане, как няма да стане!
Момента, когато му кажеш ще е безценен и неповторим, защото знаете колко Ви е коствало докато сте се надявали за това всеки месец.
Винаги става когато най малко очакваш-има толкова доказателства тук с момичетата. Така изненадта и радостта са още по-големи.
И после както каза minikky ще си бременеете заедно и ще се наслаждавате на всеки миг от това чудо на природата.
Няма да се отчайвате и да се депресирате. Тези чувства са неминуеми, но винаги има светлина в тунела. Може би покрай тези наши проблеми се научаваме да оценяваме малките неща, които убягват на другите хора. Ще станем майки рано или късно. Както се казва по-добре късно отколкото никога. Когато и аз изпадна в такива емоционални дупки, след като прочета поредната тема за дългоочакваната бременност на някое от момичетата се радвам все едно, че с мен е станало....надежата и вярата ми се засилва и знам, че и с мен ще се случи някой ден.

« Последна редакция: Юли 02, 2006, 19:39:34 pm от BLACK_ROSE »
*
« Отговор #8 -: Юли 02, 2006, 17:35:54 pm »
Да, и аз си го представям понякога този емоционален момент.
Дано да ни се случи на всичкини.
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

adi

• 7710
« Отговор #9 -: Юли 02, 2006, 19:21:47 pm »
Да, и аз си го представям понякога този емоционален момент.
Дано да ни се случи на всичкини.
 :bighug: :bighug: :bighug:

Всички ние ще успеем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #10 -: Юли 03, 2006, 10:01:23 am »
и аз много пати сам си представяла този момент и срашно много се натажавам.Кога и аз ште зарадвам момчето си незнам когато му доиде врвмето дано това време е по скоро.
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #11 -: Юли 03, 2006, 14:42:12 pm »
ще успеем и ще видите, че това ще е най-прекрасният момент за двамата!! успехи на всички ни и дано и нашата улица изгрее ВЕЧЕ това слънце!! поздрави :wave:
No body is perfect, i`m NOBODY!!

*
« Отговор #12 -: Юли 03, 2006, 14:46:17 pm »
dano
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #13 -: Юли 03, 2006, 14:59:34 pm »
Блгодаря ви за подкрепата, сладурки  :kiss: Не знам как щях да се справям без вас... Особено като изпадна в такава дупка на отчаяние, когато гадната лелка дойде :( Страхотни сте и всяка от вас заслужава да стане мамче и да дава любовта и подкрепата на детенцето си, така както я даваме една на друга тук  :bighug: Пожелавам на всички нас в най-скоро време да изненадаме любимите си момчета със страхотната новина, че ще стават татенца!

*

adi

• 7710
« Отговор #14 -: Юли 03, 2006, 21:17:39 pm »
Блгодаря ви за подкрепата, сладурки  :kiss: Не знам как щях да се справям без вас... Особено като изпадна в такава дупка на отчаяние, когато гадната лелка дойде :( Страхотни сте и всяка от вас заслужава да стане мамче и да дава любовта и подкрепата на детенцето си, така както я даваме една на друга тук  :bighug: Пожелавам на всички нас в най-скоро време да изненадаме любимите си момчета със страхотната новина, че ще стават татенца!

:balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #15 -: Юли 04, 2006, 10:03:45 am »
дано беб4е скоро и ни да изненадаме мом4етата си  :balk_21:
« Отговор #16 -: Юли 04, 2006, 11:45:50 am »
Само мога да кажа: "Искай и ще ти се даде!" . Сигурна съм, че в един момент ще бъде точно така както искаме и си го представяме. Не бива да се предаваме и за миг даже. "Всичко е добре, когато свършва добре!". А за нас ще бъде прекрасно! :bighug:
« Отговор #17 -: Юли 05, 2006, 13:04:05 pm »
И мен много ме вълнуваше представата за мига, когато показвам двете чертички и думите, които казвам. Когато забременях, не беше това, което си представях.
Обхвана ме страх. Не успях да се зарадвам. После... видяхме на УЗИ точицата. Тогава почти повярвах. После, прокървих и страхът стана паника. След като загубих бебето, бях убедена, че в следващите месеци, ама много скоро отново ще държа тест с 2 чертички. И си представях победоносния вик, който надавам от банята. Скоро ще станат 2 години оттогава. На гърлото ми е заседнала буца и не смея да мисля, за 2 чертички. Имам усещането че все повече се отдалечава от мен този мечтан тест и следващите го 9 месеца.
Много ме е страх, момичета. Страх ме е, че няма да се случи никога. Страх ме е, че ако се случи някога, отново ще е за кратко.
Бебе, извинявай за тъжния отговор. Искам да ти кажа, да не си причняваш тази мъка - да четеш историите на бременните в бгмама.
Чети това, което са писали момичетата в нашия подфорум "Дългоочакваната бременност", защото няма да намериш такива сладникави неща, които само ще те разстроят, а ще прочетеш нещо, което ще те зареди с Вяра.
Прегръщам те.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #18 -: Юли 05, 2006, 16:34:49 pm »
Аля, миличка, ще ги видиш двете чертички и ще са за 9 месеца, всички ще ги видим :balk_21:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #19 -: Юли 06, 2006, 09:34:21 am »
Аля, миличка, ще ги видиш двете чертички и ще са за 9 месеца, всички ще ги видим :balk_21:
Благодаря ти Рали. :bighug: :bighug:
Дано да ни се усмихне Господ - на всички.