Здравей,Нелина!Съжалявам за това което ти се е случило.Не мисля че трябва да си мислиш че правиш лоши яйцеклетки,защото проблема може би не е в това.Направи си генетични и имунолугични изследвания.Аз имам 1 миссед аборт,като въобще не видяхме сърдечна дейност.И аз почнах да си мисля същото като теб,докъто не направих изследвания и се разбра,че имам генетични -фактор в лайден и антикардиолипин,свързани с тромбофилията.Оказа се ,че може би съм забременявала доста пъти,но организма ги е изхвърлял много рано,.Проблема с тромбофилията е ,че някой малък тромб може да запуши кръвоносен съд който кръвоснабдява матката и от там плода и като застане тромба,плода спира дасе изхранва и умира,това може дастане както в раннен стадии така и в покъсен стадии от бременноста.Само искам да кажа, че аз никога не съм имала проблеми с кръвта или нещо подобно. Но тромбофилията се проявява най-вече при хормонална терапия и бременност,а иначе може и никога да не се прояви.За тромбофилията също си има решение и ето аз съм пример за това ,сага съм в 6 г.с. седмица и истински се надявам ,че всичко ще е наред до края.Направи си още изследвания и намерете проблема,но с друг лекар.Желая ти успех и ще се радвам в най-скоро време да ни зарадваш с хубава новина.