не знам как да си задам въпроса, защото съм объркана, и нямам никаква представа вече какъв е проблема...
накратко, 4 години, нищо..
2 инсеминации, пак нищо
всички прегледи уж ок ...какво правено, какво пропуснато (май доста), всеки случай нищо...
последна реплика на доктора: последна инсеминация, после мислете за донор, евентуално инвитро ако имаме пари (не сме в бг).
спермограмата е в долните граници, но е в границите.
аз не съм изследвана за овулация, но инсеминациите бяха със супер-стимулация, от което освен че не забременях получих множество кисти и щях да се побъркам от болки, та вече изобщо не ми беше и до инсета, но ми предсоеше ново началото на номври.
ОБАЧЕ,
преди 4 дни ми закъсня, + тест за бременност, 2 пъти, вчера ходих и за кръв, така че предполагам че ще се потвърди (доктора да го види).
днес... ми дойде.
засега е слабо, но се усилва. като чета признаците, май си е кухо яйце.
...та сега седя и се чудя, дали през цялото време аз не съм си забременявала така с кухо яйце, и изобщо не съм разбирала за това... нямам генетични изследвания.
а и друг път съм имала цикъли като този, без болки,слаби в началото, после доста силни.
Това което най-ме чуди и се надявам някой да ми каже...
Кога обикновено се изхвърля това кухо яйце??
На последната инсеминация ми дойде само ч седмица след това, ЛФ уж ми е ок... И ми беше пак като сега, без болки,слабо бледо, после много силно... Дали не е било пак кухо яйце, 1 седмица след инсето?
Възможно ли е през цялото това време дето ме блъскаха с хормони да ми стимулират непроверената овулация аз да съм си правила кухи яйца?? ако това се окаже така, този доктор направо ми идва да го удуша... но в момента дори не мога да му се обадя щото е на работа чак след 5 часа, а аз ще се побъркам до тогава...
още един въпрос имам към вас, инвитрото може ли да разреши генетични проблеми като кухи яйца? в смисъл ако се окаже че съм права, дали инвитрото все още е опция, или такъв проблем не може да се заобиколи дори с инвитро?
благодаря ви,
и ме извинете за сопнатия тон... но съм бясна...
желая на всички много късмет!!