Да разкажа и аз за нашата среща с д-р Кирчева.Озадачава още самото раздаване на часове- на 5 минути- нов клиент.Отидохме със скептицизъм, но пък отвън хората явно бяха доволни от лечението.
Диагнозата, която постави на мъжа ми беше пълна азооспермия, което не е така- имахме си все пак около 9 000 000 на мл вече.Лошо направена операция/излишна според нея/ и 38 левкоцита на поле./по резултати-10-15/ Аз според нея бях ОК в гинеколгично отношение, това, което все пак ми позна- ниско кръвно налягане в абсолютно точни стойности/мерих ги предния ден/ и наследствен колит.Но аз прокървявам в средата на цикъла и доста дни преди да ми дойде.Това било от колебанието на температурата???Даде на мъжа ми билки и каза, че ще направим бебето със сигурност не 100, а 1000%.
Един месец след започване на билките аз забременях за малко, но не го свързвам с това лечение.След като направих аборт започнах да правя фоликуметрия и се установи, че не ми се пукат често фоликулите и стават на кисти. Явно затова прокървявам.И не е вярно, че при мене положението е блестящо.
Не мога изцяло да отрека д-р Кирчева, защото мисля, че на много хора е помогнала.Но не съм съгласна с методите- туби, разреждане и замразяване.Може да използва някои съставки, които не се продават в аптеките,но..И не знам дали след тримесечното лечение има някакъв ефект, защото в резултат на варикоцелето спермограмите така варират, че нямаме много ясна картинка.
Вярвам в силата на билките, но за д-р Кирчева не мога да се изкажа категорично.