0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Въпроси
« Отговор #40 -: Март 14, 2006, 10:28:56 am »
Благодаря ти за хубавите пожелания, prascho!!! Стискам ти палци на теб за безпроблемна бременност!!! didiA, наистина въпросът ти е логичен, как ще се пристъпва към АРТ без да е излекувана раничката? Ако някоя е изпадала в подобна ситуация нека пише как е процедирано!!!

*
Въпроси
« Отговор #41 -: Март 14, 2006, 10:33:15 am »
На мен пролетта доц. Маркова ми каза да я излекувам тази раничка на шийката до есента до ин витрото, и още повече - каза да не чакам последния момент. Това е нейното мнение, а аз лично й вярвам като специалист.
*

kiara

• 1449
Въпроси
« Отговор #42 -: Март 14, 2006, 10:43:54 am »
Здравей, Сигнус! Как точно се справи ти с раничката си и дълго време ли ти отне? За продължителността на лечението й ме интересува, защото Гонала ми е със срок на годност до края на юли и това малко ме притеснява!!!

*
Въпроси
« Отговор #43 -: Март 14, 2006, 10:48:59 am »
Здрасти Kiara, доц. Маркова каза, че това могат и в Бургас да ми го направят - каза да го мажат с някво лекарство. В Бургас отидох при д-р Калчева и тя ме маза няколко пъти през 3-4 дни със Солкожин. Общо взето всичко беше в рамките на един цикъл. Същия и следващия цикъл имах по-обилно прозрачно течение, не знам дали е имало връзка с третирането на раничката. После отмина. Все пак се консултирай с гинеколога, който ще ти прави ин витрото, да не би да има някакъв период който трябва да е минал между третирането на раничката и началото на процедурата. Аз просто споделям при мен как беше.
*

kiara

• 1449
Въпроси
« Отговор #44 -: Март 14, 2006, 10:54:17 am »
Благодаря ти, Сигнус!!! Значи все пак е възможно в рамките на един цикъл да си излекува, а аз сега чакам да ми дойде, ще я изследваме, ще я лекуваме и почваме на 21 ден от новия цикъл ако е казал Господ!!! Отново ти благодаря за бързите отговори и се надяваме всички да имаме твоя успех :D  :D  :D

*
Въпроси
« Отговор #45 -: Март 14, 2006, 10:56:38 am »
Късмет ти пожелавам ! И на теб и на всички, които са в или започват процедура!  :kiss:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Въпроси
« Отговор #46 -: Март 14, 2006, 11:28:57 am »
Успех и от мен Киара  :D  :balk_602:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

kiara

• 1449
Въпроси
« Отговор #47 -: Март 14, 2006, 11:33:42 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата, незнам какво щях да правя без вас!!! Нека вече щъркелите да се намесят при всички ни и да си вършат работата, стига са спали :D  :D  :D

Re: Въпроси
« Отговор #48 -: Април 19, 2007, 15:35:18 pm »
Здравейте, и аз имам раничка. Един лекар ми казва, че е по-добре да не я пипам до ин-витрото, друг че трябва да се оправи възможно най-бързо. Имам и хламидии - в момента се лекувам. Казват ми, че докато не се справя с раничката и хламидиите не е хубаво да се прави цветна снимка..???
*
Re: Въпроси
« Отговор #49 -: Април 20, 2007, 11:28:48 am »
Здравейте, и аз имам раничка. Един лекар ми казва, че е по-добре да не я пипам до ин-витрото, друг че трябва да се оправи възможно най-бързо. Имам и хламидии - в момента се лекувам. Казват ми, че докато не се справя с раничката и хламидиите не е хубаво да се прави цветна снимка..???
Значи според мен първо трябва да излекуваш хламидиите и когато резултата от теста е - , то тогава гориш раничката. След това правиш цветна снимка и евентуално ин витро. Това е моята логика.
Пристрастена към д-р Хаус!