Ами аз помолих за микробиология, защото ми предстои инвитро и исках да съм наясно какво е положението в момента при мен. Затова и се чудех дали изследването би хванало и хламидия, която уж вече сме излекували, и ет окакво ми каза лекарката - личи, че сме прекарали хламидия..Това, доколкото разбирам, означава, че в момента няма активна инфекия...
Иначе, преди 2 години ми уловиха хламидията с директен тест. Лекувахме с момчето с някакъв антибиотик, но ен се сещам каквъ. Последвалата проба показа, че сме излекувани.
Но при мен персистира някаква инфекция, която се изявява с течение и неприятна миризма. Колко пъти лекувахме, къде ли не ходихме и накрая ни намериха и уреаплазма - симпатично наследство от хламидията. Ок, излекувахме го. Преди това се борихме с разни бактериални вагинози, много неприятно нещо.
Е, сега микробиологията показа, че няма всички тези екстри, но са се появили пък някакви си стафилококи. ДАли те този път са причина за лекото течение и ОТНОВО неприятна миризма?
Да си призная,в ече се срамувам да си разпитвам лекарите, напрадо се чувствам като някаква зоологическа градина. Пък да кажеш, че с момчето сме водили чак пък толкова сме "ходили" педи да се съберем...
Абе божа работа. Дано сега, като излекуваме и коките, да се приключат всички миризми и глупости, че искам като правим инвитрото всичко да е наред...