zdravei,Dide!Iskrenno sajalqvam za sly4eloto se mejdy teb i tvoq partnjor,no nedei da se ot4aiva6 tolkova barzo!!!Iskam da ti razkaja moqta istoriq,za da znae6 4e ne si sama...Moita sityacia v ka6ti be6e po4ti sa6tata...az i moq partnjor(ne sme jeneni,no jiveem zaedno) sme ve4e 8 godini zaedno i na momenti sam mislela 4e i toi ne me obi4a i ne me jelae ve4e i,4e nqma smisal na6ata vrazka.No tova ne e vqrno,za6toto vse pak 8 godini ne sa malko i ako ne ste se obi4ali vzaimno nqmalo e da prodalji tolkova mnogo,nali?!Predi okolo 2godini i nie bqxme stignali do razdqlata,t.e toi iska6e da se razdelim,za6toto ne vijdal realno bade6te v na6ata vrazka...Izplakax o4ite si,tolkova gadno mi be6e,4e povi4e ne mi se jivee6e...iskax da zaspq i povi4e da ne se sabudq...tolkova mnogo go obi4am,4e ne moga da si predstavq jivota si bez nego...no my kazax,4e 6tom taka e re6il i,4e e stignal do izvoda,4e nqma smisal na6ata vrazka i,4e nqma nikakvi 4yvstva ve4e kam men e po--dobre da napravim taka ,kakto toi e re6il...Malko sled tova zaminax pri maika mi v Bulgaria(nie jiveem v Holandiq,toi e holandec)i ne my se obadix pri presiganeto si,nito v posledvalite dni...i kakvo stana...toi sam zapo4na da me tarsi,i da me moli da se varna pri nego...razbral 4e ne moje bez men,4e me obi4al i 4e my lipsvam...e,az vatre6no razbira se zaradvax,no ne my dadox da razbere tova.Nakazax go za tova 4e me narani po-tozi na4in...varnax se sled okolo 2 meseca i sled tazi sly4ka daje moje da se kaje ,4e se obi4ame povi4e otpredi...Tai,4e ponqkoga na edna vrazka i trqbva i malka po4ivka,za da se zazdravi i sled tova stava daje po-silna otpredi..a i majete ponqkoga sa mnogo osobenni,mislqt se 4e bez nas 6te sa po-dobre,no razbirat,4e i bez nas ne mogat.Sega sme si pak zaedno,blagodarq na Bog za tova,taka 4e ne se ot4aivai dai my svobodata,koqta taka silno jelae,neka sam stigne do izvoda kakav 6te e jivota my bez teb,i znae6 li,moje pak da stane taka kakto pri men...a pak ako ne stane,zna4i 4e prosto ne ste bili rodeni edin za dryg i po-dobre 4e taka e stanalo,za6toto ima edna pogovorka"Po-dobre kasno,otkolkoto nikoga".Gledai smelo napred,i nedei da si misli6,4e pri4inata e v teb,ostavi deistvieto da se razvie ot samosebe si,vqrvai i v ne6tata,koito ti se stryvat nevazmojni na prav pogled...celuvki.