0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Самотно и болно ми е..
« Отговор #100 -: Март 29, 2007, 20:21:16 pm »
Мила Диде, радвам се за теб! Радвам се, че всичко си е дошло на мястото си. Желая ви тези проблеми да останат в миналото ви, зад гърба ви! Живейте за днес, за мига! Мислете за бъдещето и мечтайте за него - за утрешния ден, който ще бъде по-хубав от днешния и който ще посрещнете двамата заедно! Обичайте се! Стискам палци за успех в семейния ви живот и в предстоящата процедура! Дано тя да е за вас едновременно първа и последна и най-важното успешна!!!

*
« Отговор #101 -: Март 30, 2007, 10:35:40 am »
Хайде оттук насетне само любов и разбирателство:)
Няма начин, има такива моменти, всички ги имаме...
*
« Отговор #102 -: Април 02, 2007, 18:35:58 pm »
 От тук нататък - само радостни събития ти желая. Ти го заслужаваш!  :D
« Отговор #103 -: Юни 02, 2007, 00:53:58 am »
Mила Диана,
радвам се, че всичко е прикл\чило благополучно и ти пожелавам да си по-щастлива даже и от преди.

При мен обаче нещата не се развиха така.След 7 годишна връзка, докато бях да правя инвитро в Бг(живея в Англия), приятелят ми по майла ми написа, че не вижда нашето бъдеще заедно.В Бг буквално се чудех откъде да се метна и дали да се върна обратно в Лондон.Върнах се и сега се опитвам да се справя със стреса и шока, незнам дали ще мога.Много ми е обидно и болно.А той се държи надуто, даже вече и приятелка си е намерил.Изнесе се почти веднага като се прибрах и обяснението ,което слушам е, че му е омръзнало да се занимава с мен, че не ме обичал отдавна, но виж момента не бил удобен да ми го каже(а беше удобен докато бях в БГ).За друг мъж вуобще не си и помислям.Едва ли на някой мъж ще му хареса идеята, че немога да имам дете, освен 4рез инвитро (и то с донорска яйцеклетка).Чувствам се много зле.А аз дойдох тук заради него, сега съм на кръстопът какво да предприема, отделно мисълта за дете вече е само мираж.Аз загубих всичко, дори и мечтите си.
*
« Отговор #104 -: Юни 02, 2007, 10:18:05 am »
...Аз загубих всичко, дори и мечтите си.
Здравей, bezime. Ситуацията, в която си изпаднала е тежка и е нормално да се чувстваш в безтегловност и изгубила всичко. Обаче човека е жилаво и гъвкаво животно със способност да се приспособява в какви ли не ситуации. За съжаление на много хора (и от двата пола) се случва да попаднат на неподходящия човек. Ако си достатъчно разумна, за да погледнеш на положението му от прагматичната страна, може да видиш в случая шанс да се отървеш от неподходящия, за да се отвори възможност да срещнеш подходящия. И не се отписвай толкова лесно, защото голямата част от мъжете не гледат на нас като на инкубатори. Пълноценната връзка между двама души е много повече от създаването на дете. Ще се появи човек, който ще оцени теб самата, а след това, дай боже, и мечтата ти ще се завърне. С помощтта на истински обичащ те човек до себе си и с възможностите на съвременната медицина нищо не е загубено, докато го искаш.
« Отговор #105 -: Юни 02, 2007, 10:29:58 am »
Здравей, Безиме!
Знам колко ти е тежко, но истината е, че в този случай ти не губиш нищо, което си заслужава.
Оптай се да осъзнаеш свободата си.
аз за себе си бях решила, че все още не се е родил човек, който може да ме откаже от мечтите ми.
С него или без него дете ще имам - има си начини за това.
Осъзнах, че борбата за дете е лична борба, както и повечето неща в живота.
Сигурна съм, че съвсем скоро ще намериш истинския човек, който те заслужава.
Гледай напред и се бори за мечтите си!

Прегръщам те,
Диана
*
« Отговор #106 -: Юни 02, 2007, 10:31:48 am »
bezime, всеки край е едно начало - възможно е това да е Твоето голямо и хубаво ново начало. Радвай се - подобна студенина и бездушие е рядкост, особено след такава дълга връзка. Едно е сигурно за бившия - страхливец е, нямал е смелост като голям човек да ти каже истината в очите. Пожелавам ти скоро да намериш истински мъж, който да те обича с цялото си сърце!
« Отговор #107 -: Юни 02, 2007, 16:37:18 pm »
Здравей, Безиме!
Дълго четох постинга ти и недоумявах как след толкова време "твоичкия" е постъпил толкова подло... Но нищо, по-добре сега, отколкото да беше показал истинското си лице, когато щеше да е късно... Радвай се на новата възможност, защото като срещнеш следващата любов, той ще знае всичко за теб и ще те приеме с всичките радости и проблеми, които ще му създадеш. Кураж, момиче! Опитай се да приемеш това като подарък, вместо като нещастие.
*
« Отговор #108 -: Юни 02, 2007, 17:39:51 pm »
Много се радвам за Дианчето! Всеки е имал поне по една такава криза в брака си (или във връзката си). Важното е да се говори - диалог и умерено количество разумни компромиси от двете страни винаги помага. Нали помните (или поне наборките го помнят този поет) едно изречение на руския поет С. Есенин: "Лицом к лицу - лица не увидать, большое видится на расстоянии". Понякога имаме нужда точно от глътка въздух "на свобода", за да осъзнаем какво означава човекът до нас за нашия живот. Обаче това за възрастта и и аз него разбрах?! Явно просто е ужасно уморена от нещата, които трябва да преодолява. Ще и мине - толкова е млада още!
Безиме, много е гадно това, което ти се е случило! Съчувствам ти! Трябва да намериш сили и да го преодолееш! Ще срещнеш човек, който ще те обича заради тб самата, а не заради репродуктивната ти система. Има и такива хора, а и днес стига да искаш дете - медицината предлага възможности. Или пък осиновяването също е решение. Успех ти пожелавам!
« Отговор #109 -: Юни 03, 2007, 01:12:08 am »
Здравейте момичета.Благодаря ви за милите думи.Аз наистина се опитвам да се съвзема, казвам си,че животът продължава, но ми е много трудно.Трябва да мине доста време.Дано вашите пожелания се сбъднат.
*
« Отговор #110 -: Юни 03, 2007, 15:51:20 pm »
Didi,искам да ти кажа,че от постингите те съм разбрала,че си стахотен човек и заслужаваш да бъдеш много щастлива!Прегръщам те силно и ти пожелавам много хубави моменти и нека чудото се сбъдне за теб много скоро! :bighug:
А ти bezime,никога не се предавай,а продължавай смело по пътя към твоето щастие!След трудностите,живота изглежда още по-хубав! :bighug: :balk_21:
« Отговор #111 -: Юни 04, 2007, 10:48:55 am »
paw_y, Благодаря ти! 
 :flower: Прегръщам те  :bighug:
« Отговор #112 -: Юни 04, 2007, 13:18:03 pm »
zdravei,Dide!Iskrenno sajalqvam za sly4eloto se mejdy teb i tvoq partnjor,no nedei da se ot4aiva6 tolkova barzo!!!Iskam da ti razkaja moqta istoriq,za da znae6 4e ne si sama...Moita sityacia v ka6ti be6e po4ti sa6tata...az i moq partnjor(ne sme jeneni,no jiveem zaedno) sme ve4e 8 godini zaedno i na momenti sam mislela 4e i toi ne me obi4a i ne me jelae ve4e i,4e nqma smisal na6ata vrazka.No tova ne e vqrno,za6toto vse pak 8 godini ne sa malko i ako ne ste se obi4ali vzaimno nqmalo e da prodalji tolkova mnogo,nali?!Predi okolo 2godini i nie bqxme stignali do razdqlata,t.e toi iska6e da se razdelim,za6toto ne vijdal realno bade6te v na6ata vrazka...Izplakax o4ite si,tolkova gadno mi be6e,4e povi4e ne mi se jivee6e...iskax da zaspq i povi4e da ne se sabudq...tolkova mnogo go obi4am,4e ne moga da si predstavq jivota si bez nego...no my kazax,4e 6tom taka e re6il i,4e e stignal do izvoda,4e nqma smisal na6ata vrazka i,4e nqma nikakvi 4yvstva ve4e kam men e po--dobre da napravim taka ,kakto toi e re6il...Malko sled tova zaminax pri maika mi v Bulgaria(nie jiveem v Holandiq,toi e holandec)i ne my se obadix pri presiganeto si,nito v posledvalite dni...i kakvo stana...toi sam zapo4na da me tarsi,i da me moli da se varna pri nego...razbral 4e ne moje bez men,4e me obi4al i 4e my lipsvam...e,az vatre6no razbira se zaradvax,no ne my dadox da razbere tova.Nakazax go za tova 4e me narani po-tozi na4in...varnax se  sled okolo 2 meseca i sled tazi sly4ka daje moje da se kaje ,4e se obi4ame povi4e otpredi...Tai,4e ponqkoga na edna vrazka i trqbva i malka po4ivka,za da se zazdravi i sled tova stava daje po-silna otpredi..a i majete ponqkoga sa mnogo osobenni,mislqt se 4e bez nas 6te sa po-dobre,no razbirat,4e i bez nas ne mogat.Sega sme si pak zaedno,blagodarq na Bog za tova,taka 4e ne se ot4aivai dai my svobodata,koqta taka silno jelae,neka sam stigne do izvoda kakav 6te e jivota my bez teb,i znae6 li,moje pak da stane taka kakto pri men...a pak ako ne stane,zna4i 4e prosto ne ste bili rodeni edin za dryg i po-dobre 4e taka e stanalo,za6toto ima edna pogovorka"Po-dobre kasno,otkolkoto nikoga".Gledai smelo napred,i nedei da si misli6,4e pri4inata e v teb,ostavi deistvieto da se razvie ot samosebe si,vqrvai i v ne6tata,koito ti se stryvat nevazmojni na prav pogled...celuvki.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #113 -: Юни 04, 2007, 16:52:21 pm »
Диде,радвам се за вас!Човек има нужда от своята сродна душа,за да може да се развива и да бъде щастлив,обичан и подкрепян.Ако чустваш,че твоят мъж е сродната ти душа,прости и забрави.Може би е имал нужда от време да обмисли ситуацията,може би просто е реагирал първосигнално и после е съжалявал за думите си.Желая ви едно детенце в най-скоро време,което ще бъде вашият подарък,който ще скрепи връзката ви.
Безиме,намери отново надеждата,намери отново вярата и мечтите си-именно те ще те съхранят в пътя ти занапред.Бъди силна!
*
« Отговор #114 -: Юни 05, 2007, 22:24:39 pm »
Боже,чак сега виждам темата... 8O
След първия ти постинг, Диде,(който ме натъжи ужасно!), четях с нарастващо напрежение всеки твой следващ написан ред и не можеш да си представиш какво огромно облекчение и радост изпитах,когато видях хубавите новини...Много,много се радвам и от сърце ти желая всичко да върви добре между вас и за напред!!! :bighug:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #115 -: Юни 06, 2007, 10:32:21 am »
Благодаря, Counterfeit  :bighug:
Заключвам си темата, понеже за мен това е минало. Независимо какво ще се случи, аз не искам да се връщам назад.

Прегръщам ви!