0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
Re: ръждиво течение.
« Отговор #60 -: Юни 27, 2007, 19:36:22 pm »
Благодаря ти Денди.Много се надявам и аз нещата да се равият по благоприятен начин.Толкова много искам бебче, както и всички момичета в този форум.Моля се за чудо.А ти бъди силна.Ще те държа в течение.Скорошно възстановяване ти пожелавам и след някой друг месец да се похвалиш с чаканата вест

*
« Отговор #61 -: Юни 29, 2007, 10:13:38 am »
Аз съм нова в тоя форум и много ми харесва. Правим опити за бебче от-5-6 месеца.Днес ми е 26-ти ден от цикъла и от 3 дена имам слабо кафеникаво течение.Случвало ми се е и друг път да имам такова течение.Имам функционална киста на единия яйчник,за която винаги са ми казвали че няма да ми създава проблеми за забременяване.Дали наистина е така? много се притеснявам.Дали е възможно да съм бременна въпреки това кафеникаво течение? И дали това течение има връзка с кистата която имам? Вие как мислите? Ще съм благодарна да ми отговори някой...толкова искам бебче...
« Отговор #62 -: Юни 29, 2007, 12:24:50 pm »
Ива,това течение може да има много причини:нисък прогестерон,киста,полип.Трябва да потърсиш доктора си според мен.
*
« Отговор #63 -: Юни 29, 2007, 15:06:32 pm »
Направо вече си ми дойде...и тоя месец нищо...отчаяна съм.
*
« Отговор #64 -: Юни 29, 2007, 16:20:48 pm »
Направо вече си ми дойде...и тоя месец нищо...отчаяна съм.
не се отчайвай. пробвайте спокойно още някой и друг месец и ако не става, иди на лекар (5-6 месеца не са много ако не си над 35). кафеникавото течение може да означава някакъв проблем - хормонален, или полип, но в такива случаи обикновено се появява всеки месец. може да се консултираш със специалист все пак.