0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Borovinka,
« Отговор #40 -: Януари 04, 2006, 16:27:03 pm »
Боровинка,

проблема е, че лекуващия специалист е насочил peta (и мен, и други също) към Темелков като към лаборатория, на която има доверие. Не е проблема в цената, ами не е лесно да кажеш на специалиста, на който се предполага да имаш доверие "Ми в тази лаборатория ми беше скъпо, затова отидох еди-къде си ... "  :(
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: Borovinka,
« Отговор #41 -: Януари 04, 2006, 23:11:26 pm »
Цитат на: ironic_
Боровинка,

проблема е, че лекуващия специалист е насочил peta (и мен, и други също) към Темелков като към лаборатория, на която има доверие. Не е проблема в цената, ами не е лесно да кажеш на специалиста, на който се предполага да имаш доверие "Ми в тази лаборатория ми беше скъпо, затова отидох еди-къде си ... "  :(

Явно не съм разбрала добре, извинявам се.
Аз като кандидатствах за програмата на НЗОК представих на доц. Маркова изследвания от Лаборекспрес и тя ги прие. Единствено не бих препоръчала лаборатория Сириус - резултатите се бавят, пишат стойностите на ръка, при мен изтърваха десетична запетая...
*
Може би малко късно
« Отговор #42 -: Януари 05, 2006, 15:40:02 pm »
Сега прочетох въпроса ти и мога да ти отговоря, че в Плевен в имунологичния център може да си направиш изследвания за хламидии без да ходиш до там, а чрез куриер. Мога да ти дам номера на доктор Конова да се разберете.