Ами в крайна сметка всеки сам си решава къде да отиде и дали да отиде точно там където го е насочил даден лекар или да избере друго място, нали? А някой все пак ще ми обясни ли каква е разликата между РСR теста и сухият тест или са едно и също нещо? 
Абсолютно, всеки сам си решава, но вярвам ще се съгласиш, че ситуацията е най-малкото неудобна ... аз смятам, че имам валидни изследвания, а специалиста, на който уж трябва да се доверя не ги признава и иска нещо, което според мен самата е излишно (и вредно), ако заради фалшив положителен резултат трябва да пия пак антибиотик, а аз едва преди няколко дни спрях Зинат, който пиех заради цистита ... Егати дилемата! А не искам да обидя доц. Маркова, тя е добър специалист ...
Не знам какво точно имат предвид момичетата под "сух тест", на мен са ми правили тест с цервикален секрет, който прилича малко на тест за бременност, в такава касетка е и резултата излиза за 10 мин, но според мен е ала-бала и изобщо не показва вярно. Правиха ми го в мед. център Надежда. Първия път беше отрицателен, последните два пъти след като даже не ми се появи контролната черта и ми мънкаха "Ми то май слабо положителен, по-добре за всеки случей да пиеш еди-какво си" и зарязах тия глупости и отидох в Евамед.
Старлет е пуснала линк на руски какво представлява PCR, потърси в Google, сигурно го има и на други езици.