0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Кога се улавя пулса?????????
« Отговор #80 -: Май 23, 2006, 13:06:55 pm »
Дина,много съжалявам,че и при теб нещата не завършиха благополучно.Бъди силна,няма как,трябва да се справяме с тези неща.И със мен се случи същото и още имам психическа травма от бездушното отношение на лекарите,и на Скочева също.Не знам какво да ти кажа за успокоение,така е тук.Аз дори и от най-добрите не съм съвсем доволна.Но втория път ще успеем!!!Със сигурност!
*
« Отговор #81 -: Май 23, 2006, 15:52:18 pm »
Цитат на: dinakl
Здравей tigra пиша специално за теб и ти благодаря за мнението,макар че не го приемам и не мисля че съм действала неадекватно или безотговорно.Ходих на 3 пъти на лекар при д-р Скочева в Света София и това стана в рамките на една седмица,а в болницата ме преглеждаха поне 4-ма лекари.Аз съм доволна единствено от д-р Трепечов,завеждащ генекологично отделение в болницата в Бургас.А от д-р Ангелов изобщо не съм доволна и слава богу не ме преглежда той. В края на краищата диагнозата ми не е аборт или нещо подобно,а метропатия секундария,но ти знаеш по-добре от мен какво означава,защито явно си много компетентна.Благодаря много на всички момичета от форума.Когато имам време ще се включвам активно.Благодаря.

Съжалявам , че така се получило при тебе. :cry: Аз не съм компетентна ама въобще даже , нито имам претенций за такава , но съдя по себе си, и аз бях в едно такова положение където хем съм бременна , хем съм с много силно кървене , хем има ембрион , хем няма пулс- една такава откачена работа и повярвай за 2 седмици ходих 8 пъти на преглед от които двата отидох до Варна и кръвни тестове правех преаз ден и до последно се надявах всичко да е наред.Извинявай ако съм те обидила по някакъв начин , но пак казвам съдя по себе си.Желая ти много късмет и скорошна беменост , която да завърши успешно.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #82 -: Май 23, 2006, 22:21:57 pm »
dinakl много съжалявам. Дано скоро прегърнеш своето бебе. :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #83 -: Май 23, 2006, 22:26:16 pm »
Цитат на: dinakl
Здравей tigra пиша специално за теб и ти благодаря за мнението,макар че не го приемам и не мисля че съм действала неадекватно или безотговорно.Ходих на 3 пъти на лекар при д-р Скочева в Света София и това стана в рамките на една седмица,а в болницата ме преглеждаха поне 4-ма лекари.Аз съм доволна единствено от д-р Трепечов,завеждащ генекологично отделение в болницата в Бургас.А от д-р Ангелов изобщо не съм доволна и слава богу не ме преглежда той. В края на краищата диагнозата ми не е аборт или нещо подобно,а метропатия секундария,но ти знаеш по-добре от мен какво означава,защито явно си много компетентна.Благодаря много на всички момичета от форума.Когато имам време ще се включвам активно.Благодаря.

Съжелявам за случилото се !Но това че сега е станало означава че скоро пак ще стане и тогава всичко ще бъде наред!!!Успех мила Динакъл! yahoo_17  yahoo_17  :bighug:
*

nesto

« Отговор #84 -: Май 30, 2006, 09:05:46 am »
А какво е метропатия секундария?