nia72, аз съм правила горене на раничка преди около 10 год. Спомена ми е, че се усещаше малко неприятна миризма на изгорена плът, болеше лекичко подобно на болка при цикъл, след това имах течение доста време, което постепенно намаля и изчезна. Вече толкова години не съм имала повече проблеми. Ала мястото на обгореното явно се забелязва, защото са ме питали по време на преглед за него. Преди 10 г. от МД ми отказаха горенето, защото не съм била раждала и трябвало само да се наблюдава. Аз го направих в частния кабинет на една лекарка. Повярвах и като ми каза, че според това което тя знае, няма никаква опасност и е по-добре да се премахне раничката, защото тя повишава риска от развитие на рак на шийката на матката.
А за отношението при прегледа какво да ти кажа - много ми напомня как продавачките в магазина се опитват да си спестят някоя чаша или нещо друго при промоция. Ама аз пък тогава нарочно се амбицирам и започвам да си искам подаръка, дори да е някаква абсолютна глупост. Само за да ги е яд. На твоя място и аз бих се оплакала. Това е първия преглед на детето при зъболекар и то какво ще запомни!?
Perde, ние смятаме да постоим поне 20-ина дена, ама вече не знам кога ще тръгнем, че днес както се прибирах към къщи, при това с малката в колата ми се повреди съединителя.
Lady, много се радвам, че резултата от биопсията е добър.