0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ще ви банна и двете, да не сте посмели да пускате такива компромати в общественото пространство!
В петък и събота бях настроена делово и не си позволих да се разкисна (много), но сега мога да си порева на спокойствие пред компютъра и да си кажа, каквото чувствах.

Много пъти съм писала и още повече пъти съм мислила това:
Мили момичета и момчета, благодаря, че ви има! Щастлива съм, че ви открих. Благодарна съм, че ме приехте сред вас.
Сега ще добавя само:
На живо сте така чудесни, така невероятни, както съм си ви представяла от форума.
Знам, че работите всеотдайно, но не съм предполагала, че освен всичко друго, сте и такава весела компания. Всеки миг с вас беше изключително приятно изживяване. Завинаги имате място в сърцето ми.
  :flower:

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*
И аз искам да благодаря на всяка една поотделно, съжалявам, че не стигна времето да ви го кажа там. Няма как да не е хубаво събитие ДРЗ, когато събира на едно място толкова добри, интелигентни и силни хора. И с всяка година стават все повече. Момичета, щастлива съм че се познаваме. Нямам търпение да ви видя отново!

Обичам ви всички!

А за момичетата от Пловдив - невероятни домакини бяхте :)

Ето тук са една част от хората, които направиха Деня на репродуктивното здраве факт. Една част са по задачи и не успяха за снимката, други снимат, а трети консултират пациенти в този момент.

И не забравяйте за светулките :) Догодина ще има много много бебета :)

« Последна редакция: Юни 14, 2010, 21:16:18 pm от cygnus »
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Плъмс, благодаря за приятелството и отговорността!  :D

Не зная колко от вас разбраха но на 12.06. в събота с плумерия ходихме да дърпаме на евро закъсалия джип на връх моста на "Герджика".  :D Бяхме голяма гледка, аз, евро, павка и майстор драйвъра плумерия ... Излишно е да казвам, че се справихме като отличници. Нищо, че скъсахме едно въже. :lol:

Плъмс, дано всичко е наред с колата.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
...Ето тук са една част от хората, които направиха Деня на репродуктивното здраве факт. Една част са по задачи и не успяха за снимката, други консултират пациенти в този момент...
    Благодаря ви ,че ви има!  :grouphug2:
*

И аз като Ели да поясня, че замисъла на тази снимка беше "Догодина всички с кореми". Тъй че Дзвера да се стяга  :lol: :lol: :lol: :lol:

Щастлива съм, че бях част от това събитие. Изживяването беше неповторимо. Благодаря на Зачатие и хората, които представляват Сдружението, за всичко, което правят!
Така ме е яд,че не можах да се снимам тук на тази снимка,но в този момент се консултирах за здравословни храни и здравословен начин на живот. :lol: :lol: :lol:/не,че ще ми се получи/
Та...и аз да кажа нещо за този ден.Безкрайно съм щастлива, че бях там, че вече  ви познавам! Всички вас ! :grouphug2:

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
Бяхме голяма гледка, аз, евро, павка и майстор драйвъра плумерия ... Излишно е да казвам, че се справихме като отличници. Нищо, че скъсахме едно въже. :lol:

Ха ха... Това си беше за камера - 4 жени дърпат джип :D :D :D  И единственият кавалер, който ни помогна, беше на пенсионна възраст. Какви мъже имаме в този нашия град... :(

Дари, моята кола е о.к. Дано и евро да се е оправила с нейната, че в суматохата после забравих да попитам.

Консултациите по здравoсловно хранене бяха най-търсените на това ДРЗ  :balk_69:
« Последна редакция: Юни 15, 2010, 12:11:55 pm от plumeria »

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
 Малко късно но и аз да си кажа :)

Kакво е Денят на репродуктивното здраве разбрах преди 2 години в Стара Загора. Отидохме със съпруга ми за да си получа наградата от конкурса за лична история (повечето знаят...спечелих 2 място). Не познавах никой,  бях много притеснена и се чудех в кой ъгъл да застана за да не се пречкам (за разлика от сега...гледам да се пречкам колкото се може повече).  Знаех единствено как изглеждат Миси и Евро от филма на Б. Гидикова. И какво облекчение почувствах като видях Милена и Николай в коридора. Имам някакъв спомен, че се престраших да се запозная с нея:) Гледах баджовете на хвърчащите около мен момичета и се опитвах да ги свържа с хората, които всеки ден виждах във форума. Тогава името на Ани Зашева и възможноста да я срещна на живо предизвикваха иглички в дланите ми. Сега, когато познавам всички прекрасни жени на Зачатие,  игличките са и в петите ми.  Беж Лиско да бягаме.

От  този ден нататък  Зачатие стана другото сърце под моето. Мечтала съм освен за деца, да се знаимавам с благотворителност. Не да имам много пари а да имам какво да давам за хората. Благодарение на Зачатие  големите ми и имащи смисъл мечти се осъществиха.  Няма как да не напиша това за да ме разберете какво усеща човек когато намери домът си. Моят дом е Зачатие и ДРЗ е празникът, който чакам с нетърпение всяка година :)

Тази година с майка ми и децата тръгнахме  от Варна за Пловдив на 11.06. в 8.30. Стомахът ми беше на топка от предстоящата среща с приятелите, които не бях виждала много време:) Пътувахме дълго и изморително, защото се налагаше да спираме  да нахраним Алекс, Ники и Дани. Беше много, ама много горещо а климатика в колата  почти не ни помогна:) Майка ми както винаги беше неоценима. Обичам я много:)

В 16.00ч. бяхме пред Новотела. Пиколото се притесни като отворих багажника на колата, но се притесни още повече като започнахме да изкрваме децата от колата:) Добре, че пристигнахме едновременно с Ани, Стефи, Ирина (Добри незнам дали беше в колата:)))), та гюрултията (какви са тези сложни думи незнам), беше на ниво:)))))
Настанихме се, освежихме се набързо и Петя (Пешек) ни заведе до площада където щеше да започне концерта.

Празникът ни започна още с пристигането и не спря до заминаването ни от Пловдив. Благодаря на организаторите, на участниците в концерта, на Митко Павлов и Мая Нешкова за големите им сърца.  
Едни млаки ръчички не спираха да раздават брошури за ДРЗ. Големите раздаваха балони на децата а очите им заблестяваха при вида на букета от шарени балони.

Вечерта седнахме да пием по една студена бира, да се посмеем и да отдъхнем от пътуването. След това обаче работата продължи в хотела:) Аз се измъкнах с оправдание, че трябва да помогна на майка за децата и слязох да помогна когато вече всичко беше свършено:))))))

На 12.06. в 8.30 на линия бяхме всички ангажирали се по какъвто и да е начин с организацията. Тази година бяхме наистина много хора. Тази година всички бяхме с фанелките на зачатие и беше красиво, беше различно.

Опашката от желаещи да се консултират с лекарите беше дълга още от рано сутринта. Момичетата на рецепция и координаторите за лекарите свършиха страхотна работа. Имаше пропуски разбира се, но всяка година ставаме все по-организирани и добри. Сега всички пишат идеи за оптимизиране на следващото ДРЗ и на нас във Варна ще ни остане само да го организираме:))))))))))

Няма такава атмосфера и такава топлина както в този ден.  Накъдето и да се обърне човек вижда себе си в хората, които чакат и се надяват тръгвайки си от ДРЗ да са направили още една крачка напред към своите деца. Аз вярвам, че е така. Накъдето и да погледнеше човек, виждаше едни усмихнати и забравили за собствените си проблеми жени и мъже, даващи сърцата си за една велика кауза...тази да бъдем хора преди всичко. Благодаря ти Зачатие, че и тази година стопли сърцето ми и ме зареди за много време напред.

След  ДРЗ се проведе и общо събрание на членовете на сдружението.  Бях избрана за член на УС  а Стефи за председател . Ще напиша и тук това, което ви казах момичета и момчета. ОБЕЩАВАМ ДА РАБОТЯ И ПОМАГАМ С ВСИЧКИ СИЛИ ЗА ЗАЧАТИЕ. ОБЕЩАВАМ ДА НЕ ЗАБРАВЯМ КОЯ СЪМ И КЪДЕ БЯХ ВЧЕРА. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СПОКОЙСТВИЕТО В ДУШАТА МИ И ЗА ВЪЗМОЖНОСТА ДА БЪДА ПОЛЕЗНА И ДА РАЗДАВАМ ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ НА ХОРАТА. Толкова с крещенето:)

Вечерта след ДРЗ...дълго ще си я коментираме:) вчера се сетих, че всичко ме боли не от климатика в колата а от танците. Служителите в хотела вероятно са решили, че има вечер на рока и хеви метъла 100%. Беше уникално.  В един миг си спомням, че изгубих контрол:) Миро  запя в ресторанта:)))))) Разбира се и там не се разминахме без манипулации и провокации. Така наречената и позната ви Елфи поръча ръченица, кото беше кръстена „лисица и тигрица”:) Е и двете бяхме пред припадък в края на този хубав танц:) .

На 13.06. не ми се прибираше към Варна. Не за друго ами защото нали ми е голяма устата, предложих на змията Жекова да пътува с нас до петолъчката. Нали съм с добро сърце... И сега се чудя как се събрахме в колата:))))))))))) Стефка обаче „тъпче” багаж доста добре:))))))) Накрая се оказа, че можем да качим още някой:)))))))))))
И така...прегърнахме се, целунахме се и си тръгнахме заредени и наелектризирани за година напред. Година през която ни предстои много работа и още много победи надявам се. Обичам ви момичета и момчета...Вие сте един малък свят а аз от друг нямам нужда:)
Дари, благодаря ти за всичко. Благодаря на всички ви, които направихте ДРЗ празник и тази година:)

Успех Зачатие:)
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 10:57:26 am от Lisko »
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Момичета , поздравявам Ви всички ,които сте направили този прекрасен ден !!!
 :balk_81: :balk_81: :balk_81:
Благородно ви завиждам за прекасните емоции и изживявания и съжалявам ,че не можах  да бъда част от всичко това !!!/ майка ми беше в болница  и се озовах в другия край на България/
Вярвам  и се надявам ,че светулките  са били  достатъчно много  да  има за всички ни!!!
:balk_7:
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 11:16:32 am от nimika »

Да споделя най- после и своите емоции от ДРЗ:
  Невероятно изживяване, невероятни хора, невероятен екип- вярвах, че всичко ще бъде чудесно и организацията, и самите координатори- главни и по- малко главни, и най- крайни, и че ще бъде един страхотен ден!
  Но беше повече от всичко това!
  Благородната кауза за осъществяването на самия Ден прави всички притеснения и неудобства незначителни; сработването на току що запознали се хора и то в много добър екип; сплотеността, с която се върши цялата работа в деня; лекотата, с която се върши, въпреки натежалите крайници...  И няма мрънкащи и оплакващи се, а само грейнали лица и хора готови още да продължат да работят това! Аз лично за себе си кавам, че не ми стигна емоцията от доволството в душата ми (особено като видя усмивките в лицата на пациентите, излизащи от консултация и с една или повече крачки вече напред в проблема си, и пътя към разрешаването му- (само като се сетя в каква депресия бях изпаднала след неставането на бебето преди да намеря Доктора си) две двойки разминавайки се някъде в коридор или фоайе ми благодариха за цялата организация( това разбирате е благодарност към Сдружението, нали!)), не ми стигна чудесната комуникация с "колежките" ми координаторки- искам още такова прекрасно и лесно общуване, не ми стигна работата и въдворяването на ред на няколко пъти в тясното коридорче преди залата за консултации, и принципно изнервящата ситуация в други обстоятелства и на друго място при същото натоварване и струпване на хора като стадо( извинете за израза, но е така), и това го правех с усмивка и любезно, без да се напъвам за такова поведение, защото и така го чувстсвах- беше ми приятно, ама много приятно! Такава емоция мога да нося постоянно, и искам да я нося и чувствам!
 Благодаря ви, момичета от Зачатие!

Както Стефка каза на събранието- това може да стане само тук, това го може само екипа на Зачатие. Аз вече знам защо! И съм щастлива, че ви срещнах, благодаря ви, че ви има- животът ми намери още повече смисъл! И още повече го обичам!
  А за домакините от Пловдив нямам думи колко много работа са свършили- БРАВО и благодаря!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
Re: Днес е Денят на репродуктивното здраве в П
« Отговор #51 -: Юни 16, 2010, 15:39:01 pm »
Плъмс, благодаря за приятелството и отговорността!  :D

Не зная колко от вас разбраха но на 12.06. в събота с плумерия ходихме да дърпаме на евро закъсалия джип на връх моста на "Герджика".  :D Бяхме голяма гледка, аз, евро, павка и майстор драйвъра плумерия ... Излишно е да казвам, че се справихме като отличници. Нищо, че скъсахме едно въже. :lol:

Плъмс, дано всичко е наред с колата.
Оооо и ние се постарахме за джипката - свършила газта, свършила бензина, а 4х4-то включено. Зор голям и емоция голяма :D Ние теглим а Evro-то скочила на спирачката, че да не ни удари... :D Но всичко се оправи.
П.П: и да, с джипката всичко е наред, тръгна веднага щом напълни газта :)
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 15:45:45 pm от julia_m »
Искам да напиша какво чувствам, но не мога! Думите не ми стигат. :(

Откакто си тръгнахме от Пловдив, се опитвам да се върна в реалността.

Толкова съм щастлива, че съм част от това голямо нещо , което се нарича ЗАЧАТИЕ, че ви познавам, че има още нови прекрасни  жени и мъже, с които предстои да се запозная. :D

Толкова се вълнувам и сълзите ми напират, четейки думите написани тук, гледайки снимките от събитието и страхотния купон вечерта.

Бих искала да изкажа огромната си благодарност към УС на Зачатие, към координаторите, към неуморните домакини на този невероятен празник и всички, взели участие в него.

Скъпи приятелки и приятели, обичам ви!