Изобщо не знам откъде да започна. Вчера се опитах, но толкова бях изморена, че че имах сили само да тормозя някои хора да ми изпратят снимки (които ми изпратиха само няколко, за да ми замажат очите, но с тях ще се разправям лично). Но да не се отплесвам, започвам отначало.
Аз знаех, че ще бъде прекрасно изживяване ДРЗ, с такава настройка тръгнах, така и се чувствах през цялото време.
Концертът – макар да не успяхме да съберем много хора, беше страхотно изживяване, защото там се срещнах с хората, които чакам да видя цяла година. Изпълнителите, макар и пред малобройна публика, се представиха чудесно. Има прекрасни снимки от площада, някои са страхотни попадения. А гледката със светулките в градината, след концерта, беше невероятна, не бях виждала толкова много на едно място. Оттам се роди прословутата фраза за бебетата на Зачатие. Дано догодина да има още повече бебета, които да гушкам!
Денят 12.06. – въпреки организационните проблеми, които винаги ще ги има, денят мина чудесно, помогнахме на много хора, чухме много мили думи.
Много е приятно да гледаш как работи екипът на Зачатие, който с всяка година увеличавя броя си. Благодаря ви, момичета, че дадохте всичко от себе си за този ден, горда съм, че съм една от вас. Благодаря ви, че въпреки напрегнатата работа, не свалихте усмивките от лицата си! Всяка година казваме – това е най-хубавият ДРЗ, тази година не е изключение. Прибрах се заредена за цяла година напред с положителни емоции.
Купонът в ресторанта беше просто едно уникално изживяване, направо нямам място по тялото, което да не ме боли от танци, но и догодина, живот и здраве няма да се жаля, защото винаги ще ми е приятно да се забавлявам във вашата компания. Доказахме, че освен да работим здраво, можем чудесно и да се забавляваме. Но с такъв екип, няма как да е другояче.
Пътувах обратно към дома, преизпълнена със страхотни емоции и буквално затрупана с бебета (познайте чии).
Благодаря ви, че направихте денят ми прекрасен, наистина от доста време имах нужда да заредя батериите с положителна енергия, сега ще имам за доста време напред.